Vegro op de 50PlusBeurs

donderdag 11 augustus 2016

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50-plusser. Met ruim 600 exposanten in 6 hallen met workshops, proeverijen en presentaties biedt de 50PlusBeurs veel informatie, amusement en voordeel. Kortom: ogen en oren te kort! Ook dit jaar is Vegro van 20 t/m 24 september weer aanwezig en kijkt ernaar uit om u hier te zien. Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies.

Beleef
Bezoek de Vegro stand en beleef de nieuwste trends en innovaties op het gebied van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een vernieuwd alarmeringssysteem, een robot voor thuisgebruik, de Beter Leven app om uw gezondheid in kaart te brengen en beleef het spannende Rollz Flex boodschappenspel.   

Aanbiedingen
Bent u één van de Vegro dagwinnaars? Kom langs en ontvang een gratis goodiebag, tevens maakt u dan kans op mooie prijzen. Profiteer daarnaast ook van de diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen. Kortom genoeg redenen om de Vegro stand te bezoeken tijdens de 50PlusBeurs. Wij verheugen ons op uw komst!

De Vegro stand is te vinden in Hal 9, standnummer A026. Kijk voor meer informatie over de 50PlusBeurs en tickets op www.50plusbeurs.nl. Met korting naar de beurs? Bij elke webwinkelbestelling (alleen koopartikelen) ontvangt u een actiecode!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)