Vegro nieuwe partner Edwin van der Sar Foundation

vrijdag 08 maart 2013

De Edwin van der Sar Foundation en Vegro gaan in 2013 de samenwerking aan!

Waarom steunt Vegro de Edwin van der Sar foundation?
Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging. De Foundation stimuleert deze doelgroep om in beweging te komen en te blijven, tijdens de revalidatie en daarna! Actief bezig zijn is noodzakelijk voor het herstel van het lichaam en ook voor Vegro is dit van belang.

''Vegro versterkt de Edwin van der Sar Foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support, ondersteunen zij onze doelgroep en doelstelling ook met hun kennis, ervaring en diensten. We opereren als team op hetzelfde speelveld en hebben bovendien dezelfde ‘roots’ in de Bollenstreek. Samen stellen we mensen in staat zelfstandig te bewegen. Dankzij partners als Vegro kan de Edwin van der Sar Foundation haar ambities waarmaken en projecten realiseren t.b.v. de mensen met een hersenbeschadiging" - Annemarie en Edwin van der Sar

De Edwin van der Sar Foundation ondersteunt projecten gericht op beweging, zoals sport en actieve dagbesteding. Daarbij werken zij samen met de gehele zorgketen, van ziekenhuis tot thuissituatie (1e lijn). De betrokkenheid hierbij is zowel inhoudelijk als financieel. En bij al deze projecten ligt de focus op de patiënt. Het resultaat van onze projecten heeft direct invloed op het herstel en is een verbetering of stimulans voor het dagelijkse leven van deze mensen en hun omgeving.

De Edwin van der Sar Foundation is in 2011 opgericht door Edwin en Annemarie van der Sar. Zij hebben zelf ervaren hoe belangrijk zorg en begeleiding is bij een hersenbeschadiging. In 2012 startte de Edwin van der Sar Foundation met de eerste projecten gericht op hulp aan mensen met een hersenbeschadiging. Kijk op http://www.edwinvandersarfoundation.org/of op de Edwin van der Sar Facebookpagina voor meer informatie over ontwikkeling en activiteiten.

8.4
615 Thuiswinkel reviews

Prima bedrijf snel en netjes geregeld. Het wordt ook nog thuis bezorgd na een afspraak

With 18-1-2018 22:29:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)