Vegro en Zorg en Zekerheid bieden helpende hand aan Marente

donderdag 23 mei 2013

Vegro en Zorg en Zekerheid hebben op 22 mei een cheque overhandigd aan Marente ter waarde van 35 hoog/laag bedden voor de duur van 14 dagen. Karel-Jan Cebol, Hoofd Activiteiten van Verpleeghuis Van Wijckerslooth in Oegstgeest en Karin Strübbe, Directeur Wonen met Zorg van Marente zijn blij met deze steun. 

In de periode van 27 mei tot 10 juni a.s. gaan 160 cliënten van Rustenborch, Hofwijck en Van Wijckerslooth op vakantie in de Brabantse Kempen. Een unieke ervaring voor bewoners, voor wie vakantie vaak niet vanzelfsprekend is. Het gaat om vier korte vakanties met ongeveer 40 bewoners per keer. Wijzigingen in de AWBZ zorgden voor een onvoorziene kostenpost: Zorg en Zekerheid en Vegro bieden de helpende hand door tijdelijk hoog/laag bedden gratis aan te bieden en te leveren op de vakantiebestemming.

Wilt u meer informatie over Marente bel dan (071) 409 33 33 of kijk op http://www.marente.nl/.

Vegro en Marente hebben een intensieve samenwerking op het gebied van hulpmiddelenverstrekking in de bollenstreek. In de Thuiszorgwinkels kunt u terecht voor uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de klantenservice via 0800 2 88 77 66 (gratis) of kijk op de website www.vegro.info.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)