Vegro deelnemer liever thuis! beurs

dinsdag 11 maart 2014

Vegro is partner van het portal liever thuis! En daarom aanwezig op de liever thuis! beurzen en festivals. Hier kunnen ouderen en professionals kennismaken met aanbieders op het gebied van zelfstandig wonen, veilige woningaanpassingen, gemak artikelen, diverse diensten en een comfortabele inrichting van huizen.

Zolang de mogelijkheid er is blijven de meeste mensen graag zelfstandig thuis wonen. Thuis, in een vertrouwde omgeving, met vrienden en familie in de buurt. We weten allemaal dat ouderdom komt met gebreken. Dus wat zijn de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te blijven functioneren? 

Het aanbod voor woningaanpassingen, hulpmiddelen en diensten om langer zelfstandig te wonen is groot. Zó groot dat het moeilijk is om er de weg in te vinden. liever thuis! presenteert u op de beurzen en de festivals een rijk gevulde beursvloer met uiteenlopende diensten en producten. Overzichtelijk en verhelderend. De beurzen en festivals vinden op volgende data plaats:

13/14/15 maart: liever thuis! beurs Amsterdam.
12 april: liever thuis! festival Arnhem
17 mei: liever thuis! festival Groningen
14 juni: liever thuis! festival Zwolle
27 september: liever thuis! Maastricht
18 oktober: liever thuis! Den Haag
27/28/29 november: liever thuis! Eindhoven

Vegro biedt een breed assortiment aan hulpmiddelen die u helpen zelfstandig langer thuis te blijven wonen. Denk daarbij aan Eten- en drinken hulpmiddelen, Huishoudelijke hulpmiddelen, Keukenhulpmiddelen, badkamerhulpmiddelen en meer. Precies weten wat u in huis kan helpen? Doe dan de huistest op de langer thuis zaterdag.
Meer weten over de liever thuis! beurs? Kijk hier 

Kaarten winnen

Voor de liever thuis! beurs in de RAI te Amsterdam mogen wij 5x2 kaarten weggeven. Like ons op Facebook en deel de status. Heeft u geen facebook? Stuur dan een mail naar marketing@vegroverpleegartikelen.nl o.v.v. kaarten liever thuis! en vertel ons waarom u kaarten wilt winnen. 

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)