Vegro beste WMO-leverancier in de Leidse regio

woensdag 04 juli 2012
Vegro beste WMO-leverancier in de Leidse regio

Vegro is voor de tweede keer op rij als beste leverancier van Wmo-hulpmiddelen in de Leidse regio beoordeeld. De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Zoeterwoude, Katwijk en Kaag & Braassem hebben zoals elk jaar hun drie gecontracteerde Wmo-hulpmiddelenleveranciers laten evalueren door externe onderzoeksbureaus. De leveranciers werden beoordeeld op de correcte uitvoering van het contract, klanttevredenheid en de beoordeling van de gemeenten.

Vegro kwam ook dit jaar weer als beste leverancier uit de evaluatie door op elk onderdeel de hoogste score te behalen. Klanten waarderen Vegro met een 7,7 en de gemeenten geven de leverancier uit de Bollenstreek gemiddeld een 8,5. De contractmonitoring wordt ook goed uitgevoerd door Vegro; hiervoor ontvangen zij een 8,1 van onderzoeksbureau Q Consult.

Uit de evaluatie kwamen diverse sterke punten van Vegro naar voren. De leverancier scoorde hoog met de duidelijke communicatie naar klant en de gemeenten, klantvriendelijkheid en hun samenwerking met de gemeenten.

Vegro Verpleegartikelen is sinds 2010 een van de drie leveranciers van Wmo-hulpmiddelen in de Leidse regio. De organisatie is opgericht in 1985 en heeft een landelijk netwerk van thuiszorgwinkels en AWBZ-uitleenpunten. De hulpmiddelenleverancier levert aan diverse gemeenten Wmo-hulpmiddelen en levert tevens landelijk hulpmiddelen in het kader van de AWBZ uitleen en hulpmiddelen namens zorgverzekeraars.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)