Vegro benadrukt samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation op wagenpark

donderdag 12 mei 2016

De samenwerking tussen Vegro en de Edwin van der Sar Foundation is nu ook zichtbaar in ons wagenpark. Op een aantal bussen van Vegro is nu ook een logo van de Edwin van der Sar foundation zichtbaar. 

Al jaren steunt Vegro de Edwin van der Sar Foundation. Dit goede doel zet zich in voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. Met op maat ontwikkelde beweegprojecten ondersteunen zij mensen met hersenletsel bij de revalidatie. Voor de realisatie van deze projecten werken zij samen met landelijke partijen zoals Vegro, maar ook patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, ziekenhuizen, revalidatiecentra en woon-zorglocaties. Samen zorgen zij voor verbetering van zorg omtrent hersenletsel waarbij bewegen centraal staat.

René Kamerbeek, algemeen directeur, over de samenwerking: "De foundation en Vegro zijn een perfecte match, allebei hebben we onze roots in de bollenstreek liggen en maken wij ons sterk voor verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met een beperking. Met trots draagt ons wagenpark dan ook het logo van de foundation."

Wilt u ook wat doen voor de Edwin van der Sar Foundation? Bij uw bestelling kunt u een donatie schenken. 

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)