Veelgestelde vragen voor u als zorgprofessional

De Vegro bestel app biedt een handig overzicht van alle bestelbare hulpmiddelen. Deze is verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store. Uiteraard is het ook mogelijk om hulpmiddelen te bestellen via onze website, en ons gratis telefoonnummer 0900- 2 88 77 66 (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar).

Haalt u uw leenartikelen af in een Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen? Dan heeft u een legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas nodig. Wanneer u het hulpmiddel voor iemand anders leent, moet u zowel het legitimatiebewijs van uzelf meenemen, en het legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van de gebruiker.

Voor elk hulpmiddel moet een indicatie worden gesteld. Dit kan ook een expert van Vegro doen. Een aantal hulpmiddelen zoals bedden, anti-decubitus materialen, en transferproducten zoals tilliften en trippelstoelen moeten worden geïndiceerd door een arts of verpleegkundige.
Het pakket aan hulpmiddelen dat geleend kan worden, is vastgelegd in de Zorgverzekeringswet (Zvw). De hulpmiddelen zijn opgenomen in de basisverzekering: hierdoor is het pakket dat geleend kan worden voor iedereen gelijk.
Wanneer iemand voor kortdurend gebruik (maximaal 26 weken) een hulpmiddel nodig heeft zoals een rolstoel, is het mogelijk dit hulpmiddel te lenen. De cliënt betaalt hier zelf niets voor; de kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar.
Mocht uw cliënt een hulpmiddel langer nodig hebben, dan kan hij of zij in aanmerking komen voor een permanente verstrekking via de zorgverzekeraar of via de gemeente (vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning). Neem hiervoor contact op via onze chat of met de klantenservice op 0900 – 2 88 77 66 (24 uur per dag en 7 dagen per week).
Uiteraard is het mogelijk om via Vegro een tijdsblok te kiezen zodat uw cliënt op het gewenste moment de hulpmiddelen ontvangt. U kunt dit tijdsblok zowel telefonisch als via de Vegro bestel app doorgeven.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten