Veelgestelde vragen over retourneren

U kunt alle artikelen retourneren. Houdt u er echter rekening mee dat u 100% wordt doorbelast voor de kosten indien u de verzegeling van een hygiëne-artikel hebt verbroken. Deze producten hebben om hygiënische- of gezondheidsredenen een verzegeling. Wordt die verwijderd, dan vervalt het recht om te retourneren.
U kunt uw artikelen gratis terugsturen aan:

Vegro Verpleegartikelen B.V.
t.a.v. Afdeling Retouren
Antwoordnummer 253
2160 VB LISSE

Eventueel kunt u dit retourformulier downloaden, uitprinten en ingevuld in de doos doen.

U kunt er ook voor kiezen na overleg met onze afdeling verkoop het artikel te laten ophalen door onze logistieke dienst. In dit laatste geval zullen wij een bedrag van € 12,50 in rekening brengen.

Vermeld u in alle gevallen de reden van retournering.


U kunt uw leen- of huurhulpmiddel na gebruik inleveren bij een van onze winkels of uitleenpunten. In geval van grote leenhulpmiddelen zoals een bed of patiëntenlift, kunt u contact opnemen via ons gratis telefoonnummer 0900 - 2 88 77 66 voor het maken van een ophaalafspraak. Hierbij geldt in principe standaard dat wij uw hulpmiddelen de volgende dag al kunnen ophalen (met uitzondering van zondagen). Onze medewerkers helpen u graag verder. 
U heeft na ontvangst van de producten maximaal 14 dagen om de overeenkomst te herroepen. U kunt dit doen door binnen die 14 dagen na ontvangst de producten meteen te retourneren of om ons eerst te melden dat u van de aankoop af wenst te zien. In dat laatste geval heeft u vanaf dat moment nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.
Vanaf het moment dat u het artikel terugstuurt of heeft aangegeven het terug te gaan sturen, zal door Vegro zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending worden teruggestort. Terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft.
Bent u net als wij zuinig op het milieu? Lever uw oude elektrische en elektronische apparaten in bij de gemeentelijke afvalstraat of kijk welke bestaande inleverpunten er bij u in de buurt zijn. U kunt uw oude apparaten ook bij onze winkels inleveren.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten