Filters

Veelgestelde vragen over retourneren

Je kunt alle artikelen retourneren. Houd er echter rekening mee dat je 100% wordt doorbelast voor de kosten, indien je de verzegeling van een hygiëne-artikel hebt verbroken. Deze producten hebben om hygiënische- of gezondheidsredenen een verzegeling. Wordt die verwijderd, dan vervalt het recht om te retourneren.
Je kunt jouw artikel(en) terugsturen aan:

Vegro Verpleegartikelen B.V.
t.a.v. Zorgservices
Ambachtsweg 26
2222 AL KATWIJK

Eventueel kun je dit retourformulier downloaden, uitprinten en ingevuld in de doos doen.

Je kunt er ook voor kiezen om, na overleg met onze afdeling verkoop, het artikel te laten ophalen door onze logistieke dienst. In dit laatste geval zullen wij een bedrag van € 12,50 in rekening brengen.
Je kunt jouw leen- of huurhulpmiddel na gebruik inleveren bij een van onze winkels of uitleenpunten. In geval van grote leenhulpmiddelen, zoals een bed of patiëntenlift, kun je contact opnemen via ons telefoonnummer 0900 - 288 77 66 voor het maken van een ophaalafspraak. Hierbij geldt in principe standaard dat wij jouw hulpmiddelen de volgende dag al kunnen ophalen (met uitzondering van zondagen). Onze medewerkers helpen jou graag verder. 
Je bent alleen gehouden de kosten te betalen voor de huur van de producten tot op het moment van ontbinding.
Je hebt na ontvangst van de producten maximaal 14 dagen om de overeenkomst te herroepen. Je kunt dit doen door binnen die 14 dagen na ontvangst de producten meteen te retourneren of om ons eerst te melden dat je van de aankoop af wenst te zien. In dat laatste geval heb je vanaf dat moment nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.

Kocht je een artikel? Dan gelden de 14 dagen om te herroepen vanaf het moment dat je het artikel ontving. Leende of huurde je een artikel? Dan gelden de 14 dagen om te herroepen vanaf het moment dat de leen- of huurovereenkomst inging. Mogelijk brengt Vegro je kosten in rekening tot het moment van herroeping.
Vanaf het moment dat je het artikel terugstuurt, of hebt aangegeven het terug te gaan sturen, zal door Vegro zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending worden teruggestort. De verzendkosten van de heenzending worden enkel terugbetaald als de gehele bestelling wordt geretourneerd. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed. Terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.
Ben jij, net als wij, zuinig op het milieu? Lever jouw oude, elektrische en elektronische apparaten in bij de gemeentelijke afvalstraat, of kijk welke bestaande inleverpunten er bij jou in de buurt zijn. Je kunt jouw oude apparaten ook bij onze winkels inleveren.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden