Filters

Veelgestelde vragen voor ouders en kind

Volgens de Zorgverzekeringswet heeft iedere Nederlander recht op een kosteloos verpleegpakket. Op vertoon van uw legitimatie en zorgverzekeringspas kunt u verschillende producten gratis lenen bij een Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Uw partner kan natuurlijk ook voor deze hulpmiddelen bij ons terecht. Sommige hulpmiddelen kunnen gratis worden geleend. Dit betreft onder meer bedverhogers, rugsteunen, douchekrukken en ondersteken. Daarnaast zijn er diverse producten te huur.
Jazeker, in diverse winkels organiseren wij bijeenkomsten met experts en verloskundigen. Vaak kunt u tijdens deze bijeenkomsten ook een echo laten maken of vragen stellen over borstvoeding. Het is tevens mogelijk om bij deze informatiedagen hulpmiddelen te reserveren, zodat u deze op tijd in huis heeft.
Indien je borstvoeding wenst te geven, adviseren we in ieder geval de Medela Startersset in huis te halen. Verder is het ook heel handig om voor de eerste week een babyweegschaal te huren en een voedingskussen aan te schaffen. Het voedingskussen is makkelijk voor bij het voeden van de baby en ook heerlijk om mee te slapen tijdens uw zwangerschap. Hij kan zelfs gebruikt worden om er een comfortabel nestje van te maken voor uw baby. Ook is het voor de eerste week na de geboorte van uw baby goed om één of twee kruiken in huis te hebben. De baby is gewend aan de warme omgeving in uw buik en daarom is het verstandig om zijn of haar bedje even op te warmen.
 Overige handige producten zijn babywatchers, sluitbanden en bedverhogers.

Uiteraard is het mogelijk om uw kraamartikelen thuis af te laten leveren op een door u gewenst moment. Vegro wil met u meedenken en bereidt graag samen met u de komst van uw kleintje voor.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden