Uitnodiging Officiële opening Thuiszorgwinkel Groningen en Stadskanaal

woensdag 05 januari 2011

Bezoek met het hele gezin de feestelijke opening in Thuiszorgwinkel Groningen en Thuiszorgwinkel Stadskanaal op zaterdag 15 januari. Deze Thuiszorgwinkels zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen Vegro en Thuiszorg Groningen.

Om klokslag 11.00 uur worden beide Thuiszorgwinkels tegelijkertijd geopend. De ludieke opening zal in Groningen worden uitgevoerd door Wethouder van Welzijn en Zorg mevrouw Visscher en bestuurder van Thuiszorg Groningen mevrouw Kramp. In Stadskanaal zal Wethouder de heer van de Kolk en grondleggers van Vegro mevrouw de Groot en mevrouw van Veen de Thuiszorgwinkel openen. U kunt van 11.00 tot 15.00 uur genieten van diverse feestelijkheden.

Om het nuttige met het aangename te verenigen, kunt u op deze bijzondere dag uw bloeddruk en vetpercentage laten meten en bloedsuiker laten prikken. Kom langs en maak een proefritje op ThyssenKrupp traplift en ervaar dit gemak. Voor de allerkleinste is er een ballonartiest die hen kan verrassen met allerlei ballonbeestjes.

U bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met een gebakje en proost mee met ons op deze officiële opening.

Waar:
Thuiszorgwinkel Groningen
Rademarkt 8
9711 CV Groningen

Thuiszorgwinkel Stadskanaal
Beneluxlaan 2C
9501 CT Stadskanaal

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)