Uitleenpunt Hoogezand gaat sluiten

dinsdag 16 februari 2016

Op dinsdag 1 maart sluit Vegro in samenwerking met TSN het Uitleenpunt in Hoogezand. Voor het lenen, huren en kopen van (zorg)hulpmiddelen verwijzen wij u voortaan graag door naar onze Thuiszorgwinkels in Groningen en Winschoten.

Tevens kunnen klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend bij het Uitleenpunt in Hoogezand terecht in de Thuiszorgwinkels in Groningen en Winschoten voor het retourneren van dit product. De Thuiszorgwinkels zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is:

Thuiszorgwinkel Groningen
Griffeweg 11-15
9711 CV Groningen

Thuiszorgwinkel Groningen
Berkenlaan 243
9741 JP Groningen

Thuiszorgwinkel Winschoten
Venne 13
9671 DA Winschoten

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en een divers assortiment meetapparatuur als een bloeddrukmeter, weegschaal, saturatiemeter etc. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)