U staat bij ons centraal

dinsdag 08 augustus 2017

U hoort het vast al bij tientallen bedrijven: ‘Bij ons staat de klant centraal’. U hoort het waarschijnlijk zo vaak, dat u het ondertussen niet meer geloofd. Ook bij Vegro zetten wij de klant centraal. Maar dan ook echt centraal. En wel door deze punten.

U vindt ons door het hele land
Of u nu woont in Amsterdam of in Brunssum, er is altijd een winkel van Vegro bij u in de buurt. Hierdoor kunt u altijd gemakkelijk naar één van onze winkels toegaan voor advies over hulpmiddelen, een hulpmiddel te kopen of gewoon even te kijken wat wij allemaal in onze winkels hebben.

Wij zijn 24/7 te bereiken
Zit u thuis met een spoedgeval dan kunt u ons altijd bellen. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunt u ook s ’avonds voor spoedgevallen contact met ons opnemen.

Hulpmiddelen onder handbereik
Heeft u geen zin om naar onze winkel toe te komen of naar de klantenservice te bellen? Geen probleem. U bestelt gemakkelijk artikelen via onze website of app. Op onze website vindt u ons complete assortiment aan hulpmiddelen en via de app ons assortiment van leen- en huurartikelen.

Onze medewerkers
Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo bezorgen wij de leen- en huurartikelen in het door u aangegeven tijdsblok en willen wij u natuurlijk zo goed en snel mogelijk helpen.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen. Neemt u ook gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)