Tweede Thuiszorgwinkel van Envida geopend

maandag 10 februari 2014

Sinds 1 januari 2013 werken Vegro en GroenekruisDomicura samen op het gebied van hulpmiddelen verstrekking. Met ingang van 1 januari 2014 zijn de regionale zorg-aanbieders GroenekruisDomicura en Vivre gefuseerd en gaan samen verder onder de naam Envida. Met behulp van deze samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van  hulpmiddelen neergezet. De huidige Thuiszorgwinkel in Maastricht, Mockstraat 1, gaat verder onder de nieuwe naam; Thuiszorgwinkel van Envida. Een tweede Thuiszorgwinkel van Envida opent op 10 februari 2014 in Maastricht aan de Brusselsestraat 148. Op die manier kunnen cliënten van Envida en inwoners van Maastricht e.o. ten allen tijde terecht bij een Thuiszorgwinkel bij hen in de buurt.

Envida biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan cliënten, vooral chronisch zieken en ouderen, in Zuid Limburg. Mocht u de essentiële aspecten van uw leven, namelijk zorg, wonen en/of welzijn, niet meer voor zichzelf kunnen regelen dan ondersteunen zij u en uw sociale omgeving daarbij.

Net als voorheen blijft de Thuiszorgwinkel hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed. Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Kleine artikelen kunnen opgehaald worden in de Thuiszorgwinkel.

Ook is het mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven artikelen te huren zoals een paar krukken, borstkolf of hometrainer. Daarnaast heeft de Thuiszorgwinkel een uitgebreid assortiment met verkoopproducten zoals bloeddrukmeters, weegschalen, bandages, scootmobiels, sta-opstoelen en tal van praktische handige hulpmiddelen. Bent u lid van Service van Envida? Dan ontvangt u tevens, op vertoon van een ledenpas, 10% korting.

De Thuiszorgwinkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De deskundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies en informatie. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de klantenservice via het telefoonnummer 043 - 3690 660 of kijk op www.envida.nl.

8.5
569 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)