Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Toiletverhoger 15cm Nr. 30420

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Toiletverhoger 15cm
Nr. 30420
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De 15 cm toiletverhoger is een handig hulpmiddel om je toiletcomfort te verbeteren. Speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met opstaan van het toilet. Deze verhoger past op elk standaard toilet, is makkelijk te bevestigen en te verwijderen. De verschillende hoogtes (6 cm, 10 cm of 15 cm) bieden aanpassingsmogelijkheden aan individuele behoeften. Door de verhoging wordt de afstand tussen zitten en opstaan verkleind, wat het gebruik van het toilet comfortabeler maakt. De toiletverhoger is tijdelijk kosteloos te lenen, voorzien van een geldige indicatiestelling. Maak jouw dagelijkse routine eenvoudiger en comfortabeler met dit praktische hulpmiddel.

Voor wie?

De Toiletverhoger 15 cm* is ideaal voor mensen die moeite ervaren met opstaan van het toilet. Het is ontworpen om het comfort te vergroten en de afstand tussen zitten en opstaan te verkleinen, waardoor het geschikt is voor mensen met verminderde mobiliteit of kracht in de benen. Personen met beperkte bewegingsvrijheid, ouderen of mensen met revalidatiebehoeften kunnen profiteren van de functionaliteit van deze toiletverhoger om hun dagelijkse zelfstandigheid te vergroten.

Hoe werkt deze toiletverhoger?

Deze toiletverhoger is eenvoudig te gebruiken en biedt een verhoogd zitoppervlak op het toilet. Plaats de toiletverhoger boven op het bestaande toilet, zodat het de zithoogte vergroot. De verhoger is ontworpen met bevestigingspunten voor een veilige en stabiele plaatsing. Het is een praktische oplossing voor diegenen die extra ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van het toilet. Er zijn twee gebruiksaanwijzingen aanwezig: gebruiksaanwijzing 1 en gebruiksaanwijzing 2.

Vergoeding

De toiletverhoger van 15 cm hoogte is beschikbaar voor kortdurend gebruik en kan kosteloos worden geleend met een geldige indicatiestelling. Het biedt tijdelijke ondersteuning voor mensen met specifieke zorgbehoeften, waardoor het toiletgebruik comfortabeler wordt.

Bezorging

De bezorgservice van Vegro biedt een naadloze en zorgeloze ervaring. Met ons toegewijde team van bezorgers zorgen we ervoor dat het product op een professionele en vriendelijke manier gratis wordt afgeleverd op de door jou gekozen locatie. 

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 37 cm
Gewicht 2,8 kg
Hoogte 15 cm
Maximaal gebruikersgewicht 190 kg
Productgroep Leen toiletverhogers
Web Sort Order 740
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden