Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Tilband Net XL blauw (120-160 kg) Nr. 90060

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Tilband Net XL blauw (120-160 kg)
Nr. 90060
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Dit artikel is soms beperkt op voorraad. De levertijd kan daardoor afwijken. Na het bestellen van dit hulpmiddel nemen we contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken.
 
 Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De tilband net wordt gebruikt in combinatie met een passieve tillift. De tilband is geschikt voor bad- en algemeen gebruik. Het onderlichaam wordt goed ondersteund, met deze ietwat dikkere tilmat. Het bepalen van de juiste maat is erg belangrijk. De lengte en het gewicht van de cliënt (de zorgvrager) spelen daarbij een belangrijke rol.

Een tilband net is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing tilbanden.pdf
Specificaties
Productgroep Leen tilbanden xl
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden