Tijd om te genieten tijdens de 50PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht

vrijdag 02 september 2016

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50-plusser. Met ruim 600 exposanten in 6 hallen met workshops, proeverijen en presentaties biedt de 50PlusBeurs veel informatie, amusement en voordeel. Kortom: ogen en oren te kort! Ook dit jaar is Vegro van 20 t/m 24 september weer aanwezig en kijkt ernaar uit om u hier te zien. Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies.

Beleef
Bezoek de Vegro stand en beleef de nieuwste trends en innovaties op het gebied van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een vernieuwd alarmeringssysteem, een robot voor thuisgebruik, de Beter Leven app om uw gezondheid in kaart te brengen en beleef het spannende Rollz Flex boodschappenspel.  

Aanbiedingen
Bent u 1 van de Vegro dag winnaars?
Kom langs en ontvang een gratis goodiebag, tevens maakt u dan kans op mooie prijzen. Profiteer daarnaast ook van de diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen. Kortom genoeg redenen om de Vegro stand te bezoeken tijdens de 50PlusBeurs. Wij verheugen ons op uw komst!

Bent u bekend met onze Woonconsulent?
Zij staan u graag te woord op de 50PlusBeurs en laten u de mogelijkheden zien op het gebied van sta-opstoelen, scootmobielen en andere woningaanpassingen. Maakt u een afspraak op de beurs voor een demonstratie aan huis, dan ontvangt* u bij de afspraak de nieuwste Senseo Switch en heerlijk koffie.

De Vegro stand is te vinden in Hal 9, standnummer A026. Wij verwelkomen u graag op onze stand.

*Maximaal 1 per huishouden en bij besteding vanaf € 1.500,-.

8.5
569 Thuiswinkel reviews

snelle levering , gunstige prijs , product is precies wat we zochten.

arnold 18-12-2017 18:06:49 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)