Thuiszorgwinkel in Meander Medisch Centrum!

maandag 12 mei 2014

Op maandag 12 mei is Vegro Amersfoort geopend. De winkel is gevestigd in de Laan van Meander Medisch Centrum (Maatweg 3) te Amersfoort. De winkel is ontstaan uit een samenwerking tussen Vegro en Bosman Medische Hulpmiddelen. Met de gezamenlijke winkel  kunnen Vegro en Bosman de cliënten nog beter van dienst zijn door een assortiment met verpleegartikelen en hulpmiddelen aan te bieden en een fysiek punt waar (potentiele) cliënten naar toe kunnen met zorggerelateerde vragen. Op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 is de winkel geopend.

Bij Vegro kan men terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet (lid zijn is niet nodig, wel een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt). Maar ook voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders.

Bosman Medische Hulpmiddelen levert hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen op het gebied van diabetes, continentie, wond, stoma en urologie. Medische hulpmiddelen voorgeschreven door een behandelaar in het Meander Medisch Centrum kunnen direct na afspraak worden opgehaald. Daarbij neemt Bosman de declaratie richting de zorgverzekeraar uit handen, zodat men hier geen omkijken naar heeft.

Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Via de webwinkel www.vegro.info, is het mogelijk om de hulpmiddelen online te bestellen of bel 0800 - 2 88 77 66 (gratis) om een bestelling telefonisch door te geven. Voor vragen aan Bosman of bestellingen neem contact op via 0800 - 0662 (gratis) of ga naar www.bosman.com.

 

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)