Filters

Regisseur van je eigen leven


Een gezonde balans tussen werk en privé 


Eigenlijk willen we alles: succes in het werk, geluk in de liefde, en gezelligheid met familie en vrienden. We willen iets voor anderen betekenen, gezond leven, voldoende bewegen en tijd maken voor onze hobby’s. Hoe bereik je en behoud je een gezonde balans tussen werk en privé? Het gaat hierbij eigenlijk om een evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Want vaak gaan werk en privé zo met elkaar samen, dat het lastig is om ze uit elkaar te houden. Het geheim van een balans tussen werk en privé is dan ook goed plannen en keuzes maken.

Als expert op het gebied van hulpmiddelen in de zorg delen we onze kennis met jou. We lichten elk thema op een verschillende manier toe, maar altijd vanuit onze visie op positieve gezondheid. Binnen het thema ‘Regisseur van je eigen leven’ delen we onze kennis en tips zodat jij weer de regie over je eigen leven krijgt.


Video | In gesprek met Sanne en kinderverpleegkundige Inge


In onze nieuwe videoserie ‘In gesprek met ...’ gaan wij regelmatig het gesprek aan met verschillende mensen over uiteenlopende onderwerpen in de zorg. In onze eerste video hebben Sanne en kinderverpleegkundige Inge het over hun eigen werk-privébalans, en hoe ze die weten te behouden.


Ook interessant voor jou

Geen goede balans zonder ontspanning


Soms is het best lastig om te ontspannen. Vooral als je werk ook nog combineert met je privéleven. Om te voorkomen dat je de balans compleet verliest, geven wij een aantal ontspanningstips.

Moet balans werk en privé centraal staan?


Het leven is veranderd en de 24-uurseconomie is tegenwoordig in bijna alle branches merkbaar. Hoe ga je daarmee om? Cynthia Meevis, districtleider Vegro, deelt haar mening.

Privé en werk gescheiden houden


De manier waarop we werken is veranderd en de grens tussen werk en privé behoorlijk vervaagd. Is dit een goede ontwikkeling, of moeten we meer ons best doen om werk en privé gescheiden te houden? Wij geven je handige tips.

Werkgeluk: toepassen in de praktijk


Als een medewerker werkgeluk ervaart, presteert hij beter en is hij minder vaak ziek. En als de medewerker goed presteert, is de klant blij en boekt de organisatie goede cijfers. Werkgeluk staat dus centraal. Maar hoe vergroot je dit?

Winkelevenement: regisseur eigen leven


Als zorgmedewerker heb je vaak maar één passie: zorgen voor anderen. Een mooie eigenschap, maar soms wordt het iets te veel. Tijdens onze winkelevenementen leer je grip op je leven te krijgen.


Let op! Wegens het Coronavirus zijn deze evenementen helaas geannuleerd.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden