Sylvia

Sylvia (53 jaar) heeft de zorg van haar vader op zich genomen. Haar vader is 85 jaar en heeft de hele dag verzorging nodig. Elke dag gaat Sylvia naar haar vader om hem te verzorgen en in huis de nodige dingen te doen. Maar Sylvia moet ook haar eigen gezin onderhouden. Deze combinatie is behoorlijk zwaar. Ze weet soms door de bomen het bos niet meer zien. Wat is het beste voor haar vader? Hoe kan ze ervoor zorgen dat de zorg voor haar fysiek het minst zwaar wordt? Welk hulpmiddel wordt er wel of niet vergoed door de zorgverzekering? Allemaal vragen die Sylvia heeft.

Misschien dat u er niet altijd bij stilstaat, maar de kans dat u mantelzorger wordt is groot. Als u al mantelzorger bent, weet u als geen ander hoe zwaar dat kan zijn. Vaak wordt een mantelzorger voor het eerst geconfronteerd met een ernstige ziekte en alle zorgen die daarbij komen kijken. Dit vergt fysiek en emotioneel veel energie. Mantelzorg betekent niet alleen zorgen voor een ander, maar ook zorgen voor uzelf. Dit is misschien niet altijd even makkelijk, maar wel een voorwaarde om goed voor een ander te kunnen blijven zorgen.

Vegro wil mantelzorgers helpen. Op deze pagina vindt u veel informatie over diverse situaties waar u als mantelzorger in kan belanden. Zo heeft u alle informatie al binnen handbereik en kunt u zich rustig oriënteren op welk hulpmiddel geschikt is voor een bepaalde situatie. Staat uw situatie er niet tussen of wilt u meer advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of vraag het één van onze medewerkers in de winkel.

Tips voor de mantelzorger

Alle informatie over zelfstandigheid

Alle informatie over mobiliteit

8.1
778 Thuiswinkel reviews

De snelheid, de kwaliteit, de uitleg en het enthousiasme dat was super. Ik zeg ga zo door.

Jan 20-5-2018 10:57:45 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)