Sylvia

Sylvia (53 jaar) heeft de zorg van haar vader op haar genomen. Haar vader is 85 jaar en heeft de gehele dag verzorging nodig. Hierdoor heeft Sylvia een zware last te dragen. Naast haar eigen gezin, gaat ze elke dag naar haar vader om daar in huis de nodige dingen te doen en haar vader te verzorgen. Dit ervaart Sylvia als best zwaar. Ze weet soms door de bomen het bos niet meer te vinden. Wat is nou het beste voor haar vader? Welk hulpmiddel wordt er nou wel of niet vergoed door de zorgverzekering? Hoe kan ze ervoor zorgen dat de zorg voor haar fysiek het minst zwaar wordt? Allemaal vragen die Sylvia heeft.

Misschien dat u er niet altijd bij stilstaat, maar de kans dat u mantelzorger wordt, is aanwezig. Als u al mantelzorger bent, weet u als geen ander dat het zwaar kan zijn. Vaak wordt een mantelzorger voor het eerst geconfronteerd met een ernstige ziekte en alle zorgen die daarbij komen kijken. Dit vergt fysiek en emotioneel veel energie. Mantelzorg betekent niet alleen zorgen voor een ander, maar ook zorgen voor uzelf. Dit is misschien niet altijd even makkelijk, maar wel een voorwaarde om goed voor een ander te kunnen blijven zorgen.

Vegro wil mantelzorgers helpen. Op deze pagina vindt u veel informatie over diverse situaties waar u als mantelzorger in kan belanden. Zo heeft u alle informatie al binnen handbereik en kunt u zich rustig oriënteren welk hulpmiddel geschikt is voor een bepaalde situatie. Staat uw situatie er niet tussen of wilt u meer advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of vraag het één van onze medewerkers in de winkel.

Tips voor de mantelzorger

Alle informatie over zelfstandigheid

Alle informatie over mobiliteit

8.4
539 Thuiswinkel reviews

Kwaliteitsprodukten

Mieke 21-11-2017 10:44:50 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)