Strategische samenwerking AD

woensdag 09 oktober 2013

Het leveren van anti-decubitusmaterialen vraagt een andere aanpak dan het leveren van een rolstoel. Er komt meer bij kijken: het reinigingsproces is vele malen intensiever, maar bijvoorbeeld ook het indicatiestellingsproces en de aflevering die daar weer op volgt. Voor de levering van anti-decubitusmateriaal is bijzondere expertise nodig. Vegro heeft deze expertise in huis. Daarnaast zien wij echter nadrukkelijk meerwaarde in strategische samenwerkingen met collega-organisaties. Niet alleen kun je kennis delen en van elkaar leren: twee bereiken ook meer dan één. Met die insteek zijn Van der Mark A.D. Systemen en Vegro Verpleegartikelen met ingang van 1 oktober jl. een strategische samenwerking aangegaan.

Van der Mark A.D. Systemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van anti-decubitusmaterialen en verzorgt tevens de dienstverlening rondom de levering van de materialen. Door de specialisatie op het gebied van AD en de eigen productie van anti-decubitusmateriaal is Van der Mark A.D. Systemen een belangrijke speler binnen de hulpmiddelenbranche met veel kennis en expertise. Door op strategische onderdelen de krachten te bundelen, kunnen Van der Mark A.D. Systemen en Vegro elkaar versterken.

Een van de belangrijkste strategische onderdelen waarop Van der Mark A.D. Systemen en Vegro gaan samenwerken, is kennisdeling. Er is nog een hoop winst te behalen als het gaat om informatievoorziening naar zorgverleners toe. Welk anti-decubitusmatras of -kussen past het beste bij welke situatie? En hoe verloopt dan het indicatiestellingsproces? Omdat de ontwikkelingen op dit vlak elkaar in een hoog tempo opvolgen, is het van belang dat er continu wordt gewerkt aan het kennisniveau van zorgverleners en andere betrokkenen bij het zorgproces. Door gezamenlijk te werken aan een verbeterde informatievoorziening, bijvoorbeeld door middel van up-to-date voorlichtingsmateriaal, willen we een vraagbaak op het gebied van anti-decubitusmaterialen.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)