STMR Thuiszorgwinkel Leerdam sluit haar deuren

dinsdag 07 april 2015

Vegro heeft in overleg met STMR besloten STMR Thuiszorgwinkel Leerdam te sluiten. U kunt tot en met vrijdag 1 mei terecht in de winkel. Nadat de winkel gesloten is helpen wij klanten graag verder bij de twee andere STMR Thuiszorgwinkels:
- STMR Thuiszorgwinkel Culemborg, Markt 52
- STMR Thuiszorgwinkel Tiel, Hertog Reinaldlaan 2-4

Heeft u in de afgelopen periode een product geleend in de winkel in Leerdam? Dan kunt u eveneens bij deze locaties terecht voor het retourneren van dit product. De winkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Niet in de gelegenheid om naar deze winkels te komen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 0800 - 2 88 77 66  (gratis). U kunt tevens online een bestelling plaatsen via www.vegro.info of telefonisch via de Klantenservice. Voor uitleenhulpmiddelen geldt: vandaag besteld is morgen in huis. Bij bestellingen van verkoopartikelen worden boven de € 50,- geen verzendkosten gerekend. De STMR Thuiszorgwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen STMR en Vegro. Kijk voor meer informatie op www.stmr.nl.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)