STMR mobiliteitspakket: gratis krukken en looprekken

donderdag 26 maart 2015

Sinds 2013 worden eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek, wandelstok met vierpoot en de rollator niet meer vergoed vanuit de AWBZ. Nu de kortdurende verstrekking van hulpmiddelen in de zorgverzekeringswet valt zijn mensen verplicht de krukken zelf tegen betaling te huren of te kopen. STMR en Vegro vinden het van belang om mensen niet onnodig op kosten te jagen door deze overheidsmaatregel. Leden kunnen daarom op vertoon van hun ledenpas 13 weken gratis eenvoudige loophulpmiddelen lenen in de STMR Thuiszorgwinkels. Hebt u de loophulpmiddelen langer nodig? Dan ontvangt u na deze 13 weken 25% korting op de huurprijs of 15% korting op de aanschafprijs van een loophulpmiddel. Daarmee besparen leden tot € 52,- per gezinslid per jaar.

De STMR Thuiszorgwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen STMR en Vegro. Kijk voor meer informatie op www.stmr.nl of bel met de medewerkers van onze Klantenservice, via telefoonnummer 0900 - 84 33 (€ 0,45 per gesprek).

*elk gezinslid, eenmaal per kalenderjaar, maximaal 13 weken.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)