Steun de Edwin van der Sar Foundation

vrijdag 16 mei 2014

Al een aantal jaren is Vegro partner van de Edwin van der Sar Foundation. De stichting is opgericht door ex-profvoetballer Edwin van der Sar en zijn vrouw Annemarie en zet zich in voor mensen met hersenletsel. Annemarie kreeg in 2009 zelf een hersenbloeding en ging door een zware periode. Sinds kort kunt u bij uw bestelling een donatie doen voor de foundation. Benieuwd wat de foundation precies doet? Wij vertellen u hier graag meer over.

In Nederland wonen 400.000 mensen met hersenletsel. Jaarlijks komen daar circa 50.000 nieuwe personen bij. Hersenletsel kan het chronische gevolg zijn van bijvoorbeeld een herseninfarct, -bloeding of een verkeersongeval. Een hersenbeschadiging verandert het leven van iemand ingrijpend. Met grote gevolgen voor de patiënt en zijn of haar naaste omgeving.

Onder het motto "Never give up" zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging. De foundation stimuleert deze doelgroep om in beweging te komen, zowel tijdens de revalidatie als daarna! Actief bezig zijn en beweging is noodzakelijk voor herstel en verbetering van hersenfuncties en lichamelijke beperkingen. Bovendien is het goed voor het zelfvertrouwen en contact.

De Edwin van der Sar Foundation ondersteunt projecten gericht op beweging, zoals sport en actieve dagbesteding. Daarbij werken zij samen met de gehele zorgketen, van ziekenhuis tot thuissituatie. De betrokkenheid hierbij is zowel inhoudelijk als financieel. En bij al deze projecten ligt de focus op de patiënt.
Vegro versterkt de foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support ondersteunt Vegro de foundation met haar kennis, ervaring en diensten. Dit jaar schenken de foundation en Vegro ADL-koffers en Duofietsen voor mensen met hersenletsel.

Wilt u de Edwin van der Sar Foundation ook steunen? Geef dan een donatie bij uw bestelling. Elk bedrag is welkom!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)