Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Staande papegaai Nr. 20020

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Staande papegaai
Nr. 20020
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Staande Papegaai* is een praktisch bedhulpmiddel dat extra ondersteuning biedt bij het opstaan en gaan zitten in bed. Het stevige frame met handgrepen is ontworpen om stabiliteit te bieden, terwijl de in hoogte verstelbare papegaai het gemakkelijker maakt om vanuit zittende positie op te staan. Dit product is ideaal voor mensen met verminderde mobiliteit of kracht, en het kan de dagelijkse routine vergemakkelijken. Met de Staande Papegaai investeer je in een hulpmiddel dat bijdraagt aan meer zelfstandigheid en comfort in de slaapkamer. Een papegaai is niet geschikt als je onlangs aan je hart geopereerd bent.

Voor wie?

De staande papegaai is speciaal ontworpen voor personen met verminderde mobiliteit, spierkracht of balansproblemen, die extra ondersteuning nodig hebben bij het opstaan en gaan zitten in bed. Dit bedhulpmiddel is met name geschikt voor ouderen, mensen met fysieke beperkingen, en zij die herstellen van letsel of operaties. Ook kan het een waardevol hulpmiddel zijn voor zorgverleners die hun patiënten of cliënten willen ondersteunen bij dagelijkse activiteiten in de slaapkamer.

Hoe werkt deze staande papegaai?

De Staande Papegaai wordt naast het bed geplaatst, met de handgreep boven het bed. Deze in hoogte verstelbare handgreep - 'papegaai' (een stang met een handgreep eraan) - kan worden gebruikt als extra houvast bij het opstaan of gaan zitten. De hoogte van de papegaai kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De stevige handgrepen dienen als stabiele ondersteuningspunten voor de gebruiker, terwijl de papegaai extra houvast biedt. Raadpleeg de bijbehorende gebruiksaanwijzing voor een correct en veilig gebruik van dit hulpmiddel.

Vergoeding

De staande papegaai is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Dit hulpmiddel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij Vegro garanderen onze toegewijde bezorgteams kosteloze bezorging van de Staande Papegaai.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 89 cm
Hoogte verstelbaar 117-152 cm
Hoogte 10 cm voet statief
Maximaal gebruikersgewicht 80 kg
Productgroep Leen papegaaien
Web Sort Order 900
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden