Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Sleutelkluis Puck Nr. A09668

Prijs
€ 195,00
Tijdelijk niet leverbaar
Sleutelkluis Puck
Nr. A09668
€ 195,00
Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving
Met de Puck Keysafe kun je jouw sleutels overal veilig opslaan. Door een pincode in te stellen, kun je zelf bepalen wie er toegang krijgt tot jouw sleutels. Handig als je bijvoorbeeld een thuiszorgmedewerker of familielid toegang wilt geven tot jouw woning. De Puck Keysafe voldoet aan strenge veiligheidseisen en aan de voorwaarden van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PVW).

Hoe werkt het?
De werking van de Puck sleutelkluis is eenvoudig. Je kiest zelf een 4-cijferige code uit 10.000 mogelijke combinaties. Middels deze code kan de kluis met een draaibeweging geopend worden. In de kluis kun je jouw sleutel(s) ophangen aan de ophanghaak.

Naast een wandmontage kan de Puck sleutelkluis ook eenvoudig aan de deur of het kozijn worden gemonteerd met een aparte muurbeugel. Daarom is de Puck een oplossing voor alle toegangssituaties in de thuiszorg.
Let op! De bevestigingsplaat voor op de muur wordt meegeleverd. Wil je de sleutelkluis met een kozijnbeugel aan een deurkozijn monteren? Dan kun je de Puck kozijnbeugel apart verkrijgen.

Veilig en betrouwbaar
In Nederland hangen naar schatting 150.000 onveilige sleutelkluisjes zonder SKG of politiekeurmerk. Het mechanische sleutelkluisje Puck Keysafe heeft de testen van SKG voor de 2-sterren certificering doorstaan. Ook voldoet de sleutelkluis aan de strenge veiligheidseisen en voorwaarden van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De rubberen kap voorkomt dat ongewenste gasten kunnen meekijken bij het invoeren van de code. De behuizing bestaat uit gehard staal, bestand tegen hamers.
Specificaties
Aantal 10.000 code combinaties
Bevestiging Aan de wand
Breedte 12 cm
EAN 5392000126404
Periode fabrieksgarantie 2 jaar
Gewicht 1,34 kg
Hoogte 5 cm
Kleur Zwart
Lengte 12 cm
Materiaal Gepansterd stalen kap
Classificatie Skg**ikob ke470
Merk Puck
Uitvoering Code-verdwijn techniek
Productgroep Overige handige hulpmiddelen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden