Samenwerking Zorgwaard – Winkel & Hulpmiddelenbeheer

donderdag 28 november 2013

Sinds 2012 werken Vegro en Zorgwaard, een (thuis)zorgorganisatie in de Hoeksche Waard, samen op het gebied van uitleen. Afgelopen zomer werd deze samenwerking uitgebreid. Zo werd onder andere het integrale hulpmiddelenbeheer overgedragen aan Vegro. Via een nulmeting bracht Vegro in kaart wat Zorgwaard aan hulpmiddelen en verpleegartikelen in huis heeft. Door een loket te bieden waar Zorgwaard met al haar vragen omtrent hulpmiddelen terecht kan, neemt Vegro Zorgwaard de zorg hiervoor uit handen. Daarbovenop levert het Zorgwaard een flinke besparing op!


De samenwerking houdt verder in dat Vegro, onder de vlag van Zorgwaard, de exploitatie van de Zorgwaard Thuiszorgwinkel in Oud-Beijerland en de uitleen van de hulpmiddelen op zich neemt. Op 16 oktober jl. werd de winkel feestelijk geopend door mevrouw Ina van der Werf-Weeda, wethouder jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning van de gemeente Oud-Beijerland.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)