Samenwerking Vierstroom en Vegro

vrijdag 24 juni 2011
Samenwerking Vierstroom en Vegro

Nieuw samenwerkingsverband: Vierstroom en Vegro
Vanaf 1 juli gaan Vierstroom en Vegro Verpleegartikelen samenwerken. De samenwerking houdt in dat Vegro Verpleegartikelen, onder de vlag van Vierstroom, de exploitatie van de Medicorner thuiszorgwinkels en de uitleen van de hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking worden een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van de uitleen van hulpmiddelen en een sterke winkelformule neergezet. Bovendien speelt Vierstroom zo goed in op de te verwachten veranderingen in de verstrekkingen van hulpmiddelen binnen de AWBZ.

Wat gebeurt er met de naam ‘Medicorner’?
De naam Medicorner zal hierdoor verdwijnen. De Medicorners zullen per 1 juli 2011 doorgaan onder de naam: Vierstroom Thuiszorgwinkels.

Verandert er iets aan de uitleen en de locaties?
Nee, de uitleen van hulpmiddelen blijft op de zelfde wijze gaan, zoals u gewend bent.
Vierstroom heeft vijf thuiszorgwinkels (Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Gouda, Woerden en Zoetermeer) waar alle hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen en rollators geleend kunnen worden. Producten die niet tot het AWBZ-uitleenassortiment behoren, kunnen gehuurd of gekocht worden. Huurartikelen zijn bijvoorbeeld borstkolven, babyweegschalen en hometrainers. Het uitgebreide assortiment verkoopproducten bevat onder meer bloeddrukmeters, gymballen, bandages, scootmobiels en comfortfauteuils.

Voor meer informatie en de openingstijden van onze Thuiszorgwinkels kunt u bellen met onze Klantenservice 0800 – 2 88 77 66 (gratis).

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)