Samenwerking Vierstroom en Vegro Verpleegartikelen

donderdag 10 februari 2011
Samenwerking Vierstroom en Vegro Verpleegartikelen

Op 4 februari hebben Vierstroom en Vegro Verpleegartikelen de intentie uitgesproken om intensief samen te gaan werken. De samenwerking houdt in dat Vegro Verpleegartikelen, onder de vlag van Vierstroom, de exploitatie van de Medicorner thuiszorgwinkels en de uitleen van de hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van de uitleen van hulpmiddelen en een sterke winkelformule neergezet.

Vierstroom heeft 5 Medicorner thuiszorgwinkels waar alle hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen en rollators geleend kunnen worden. Producten die niet tot het AWBZ-uitleenassortiment behoren, kunnen gehuurd of gekocht worden. Huurartikelen zijn bijvoorbeeld borstkolven, babyweegschalen en hometrainers. Het brede assortiment verkoopproducten bevat onder meer bloeddrukmeters, gymballen, bandages, scootmobiels en comfortfauteuils.

We hopen u zo snel mogelijk verder te informeren.

Mocht u hierover al vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vegro: 0800- 2 88 77 66 (gratis)

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)