Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rugsteun Nr. 50010

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rugsteun
Nr. 50010
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Deze rugsteun* is een veelzijdig bedhulpmiddel dat ontworpen is om extra comfort en ondersteuning te bieden tijdens activiteiten in bed. Met zijn verstelbare functies kan de rugsteun naar individuele voorkeuren worden aangepast, waardoor het ideaal is voor diverse situaties. De ergonomische vormgeving bevordert een comfortabele zithouding en kan helpen bij het verminderen van ongemak in de rug.

Het duurzame en stabiele ontwerp van de rugsteun zorgt voor betrouwbaarheid en langdurig gebruik. De eenvoudige installatie maakt het geschikt voor diverse bedtypen. De steun is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een aangename zitervaring en duurzaamheid. Met de rugsteun kun je niet alleen genieten van extra gemak, maar draagt het ook bij aan een comfortabele en ontspannen sfeer in de slaapkamer.

Voor wie?

De rugsteun is geschikt voor een breed publiek. Het biedt extra comfort en ondersteuning tijdens diverse activiteiten in bed, waardoor het ideaal is voor mensen met rugklachten, patiënten die herstellen van blessures of operaties, en oudere personen die meer tijd in bed doorbrengen. De verstelbare functies bevorderen een ergonomische zithouding, wat resulteert in een comfortabele en ontspannen ervaring. Met duurzaamheid en eenvoudige installatie is de rugsteun een waardevolle aanvulling voor iedereen die extra gemak en comfort zoekt in de slaapkamer.

Hoe werkt deze rugsteun?

Met verstelbare functies kunt u de hoek van de rugleuning naar wens aanpassen, waardoor een ergonomische zithouding wordt bevorderd. De installatie is over het algemeen eenvoudig en volgt de bijgeleverde instructies. Na installatie kun je de rugsteun aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn drie gebruiksaanwijzingen aanwezig: gebruiksaanwijzing in beeld, gebruiksaanwijzing 50010 en gebruiksaanwijzing in tekst. Raadpleeg deze gebruiksaanwijzingen voor specifieke instructies en gebruik.

Vergoeding

De rugsteun is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze rugsteun is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij Vegro verzorgen onze eigen bezorgteams kosteloos de levering van de rugsteun.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 61 cm
Hoogte 58 cm
Productgroep Leen rugsteunen + kraam
Web Sort Order 960
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden