Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rolstoel (kleinwiel / duwwagen) Nr. 80010

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rolstoel (kleinwiel / duwwagen)
Nr. 80010
€ 0,-
De rolstoel wordt geleverd exclusief zitkussen. Een zitkussen is verkrijgbaar in ons koopassortiment.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Rolstoel lenen

Deze lichtgewicht rolstoel* is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een rolstoel die gemakkelijk mee te nemen is, dankzij het handige vouwframe. Gemaakt van duurzaam aluminium, is deze rolstoel een lichtgewicht optie die wordt geleverd met een uitgebreide set aan functies en voordelen. Deze rolstoel is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan mobiliteitsondersteuning en die de flexibiliteit willen om hun rolstoel aan te passen aan hun behoeften.

De mogelijkheid om de voetsteunen eenvoudig te monteren en te verwijderen, voegt flexibiliteit en aanpassingsvermogen toe aan deze rolstoel. Dit betekent dat je de rolstoel kan aanpassen aan je specifieke behoeften, wat zorgt voor een persoonlijke en aangename ervaring. De 'Rolstoel (klein / duwwagen)' is een handige en betrouwbare keuze voor iedereen die comfortabel en met vertrouwen wil kunnen bewegen, ongeacht hun mobiliteitsniveau. Bekijk hier alle leenrolstoelen inclusief accessoires.

Voor wie?

Deze rolstoel is ideaal voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit die niet in staat zijn om zichzelf voort te bewegen en afhankelijk zijn van de hulp van anderen om zich te verplaatsen. Dit omvat ouderen, mensen met ernstige fysieke beperkingen, of personen die herstellen van blessures of operaties en tijdelijk ondersteuning nodig hebben. Deze rolstoel biedt comfort en gemak, waardoor de gebruiker met vertrouwen kan rekenen op de hulp van zorgverleners of begeleiders om zich vrijelijk te bewegen. Het lichtgewicht en opvouwbare ontwerp maakt het ook geschikt voor diegenen die onderweg zijn en behoefte hebben aan een draagbare mobiliteitsoplossing. Deze rolstoel kan kosteloos worden geleend uit ons assortiment.

Hoe werkt deze rolstoel?

Deze rolstoel is bedoeld voor passieve mobiliteit. Het werkt op de basis van duwen door een begeleider, omdat de gebruiker zichzelf niet kan voortbewegen. Met zijn lichte aluminium constructie en handig vouwframe is de rolstoel gemakkelijk mee te nemen. Er zijn ook twee gebruiksaanwijzingen aanwezig: één in de vorm van tekst en één in de vorm van beeld.

Vergoeding

De Rolstoel (klein / duwwagen) van Vegro is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze rolstoel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze rolstoel wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Afmeting ingeklapt/opgevouwen 25 cm
Breedte 62 cm
Gewicht 13,9 kg
Hoogte 95 cm
Inklapbaar/Opvouwbaar
Maximaal gebruikersgewicht 110 kg
Uitvoering Kleinwiel/duwwagen
Zitbreedte 45 cm
Zitdiepte 43 cm
Zithoogte 50 cm
Productgroep Leen rolstoelen kleinwiel
Web Sort Order 940
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden