Rollz Motion: winnaar iF design award

vrijdag 18 november 2011
Rollz Motion: winnaar iF design award

De Rollz Motion heeft een iF award gewonnen. Deze internationale prijs voor innovatief design is toegekend aan de rollator voor de nieuwe generatie senioren in de categorie medicine/health+care. Daarnaast is de Rollz Motion vanaf deze week beschikbaar in zeven grote Nederlandse musea voor bezoekers die van een rollator gebruik willen maken om comfortabel door het museum te lopen.

Het ontwerp van de Rollz Motion heeft een iF design award ontvangen. De iF design award zijn al sinds 1953 een keurmerk voor excellent innovatief ontwerp. ‘We zijn enorm trots op deze erkenning voor het ontwerp van de Rollz Motion’, zegt directeur Arjan Muis. ‘Vooral ook omdat het stijlvolle ontwerp in combinatie met de technische eigenschappen waar consumenten om vragen wordt herken en erkend.’ De Rollz Motion heeft een iF award gewonnen in een van de zestien categorieën medicine/health+care. Rollz International zal de iF award in ontvangst nemen op 10 februari 2012 tijdens een officiële ceremonie in München.Rollz Motion in Nederlandse musea

De Rollz Motion rollator is ontworpen voor mensen die er nog graag op uit willen om nieuwe dingen te ontdekken. ‘We zagen dat veel onze klanten mensen zijn die nog graag in musea komen,’ zegt directeur Maarten Sluyter. ‘We hebben daarom contact gezocht met de grote Nederlandse musea om hen kennis te laten maken met de Rollz Motion. De musea reageerden enthousiast en vanaf deze week zullen zij Rollz Motion’s kunnen aanbieden aan hun bezoekers die van een rollator gebruik willen maken om comfortabel door het museum te lopen.’ De Rollz Motions staan onder meer in het Cobra museum, de KunstHal, het Mauritshuis, Boijmans van Beuningen, het Groninger Museum en het Joods Historisch Museum.

Met Rollz kom je verder

De Rollz Motion rollator is ontwikkeld voor de actieve senior. De stijlvolle en ergonomisch ontworpen rollator is stevig, heeft een lichtgewicht frame waarmee senioren stijlvol, rechtop en comfortabel kunnen lopen. U kunt gebruikmaken van het Rollz rolstoelpakket dat als accessoire verkrijgbaar is. In een snelle en simpele handomdraai wordt de Rollz Motion daarmee in een rolstoel getransformeerd, zodat gebruikers onderweg kunnen uitrusten.

De Rollz Motion heeft een mix aan baanbrekende functionaliteiten, zoals de trommelremmen waarmee gebruikers veilig en gedoseerd kunnen remmen. De schuimgevulde achterbanden bieden de juiste vering. De wendbare voorwielen zorgen voor eenvoudige manoeuvres. Het comfortabele kussen levert zitgemak. En de handgrepen zijn uiteraard op de juiste lengte verstelbaar. Het ontwerp is bovendien zo gemaakt dat gebruikers tussen de handgrepen staan waardoor ze prettig rechtop en stabiel kunnen lopen.

De materialen en stoffen van de Rollz Motion zijn hoogwaardig en duurzaam. De rollator is verkrijgbaar in vier kleuren; oranje, ice blue, zand en cool grey. De zitting is zwart. U kunt de Rollz Motion online bij Vegro bestellen. Of kom langs in een van onze thuiszorgwinkels.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)