Publieksacademie: maakt bewegen gelukkiger?

woensdag 16 mei 2018

Datum: 16 mei 2018
Locatie: De Balie, Amsterdam
Aanmelden: www.vegro.nl/publieksacademie

 

Dat bewegen hoort bij een gezonde levensstijl, is voor velen wel bekend. Door regelmatig te bewegen blijft u fit en gaat u zich geestelijk veel beter voelen. Maar hoe blijft u in beweging als u niet van sporten houdt? Tijdens de Vegro Publieksacademie met als thema bewegen wordt de vraag: “maakt bewegen gelukkiger?" beantwoord en wordt duidelijk wat het effect en belang is van bewegen.

Programma
Het programma is gevuld met interessante lezingen van experts op het gebied van bewegen en sporten. Onder andere Nederlands hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder, bekend van bijvoorbeeld De Wereld Draait Door, en oud-olympisch kampioen langebaanschaatsen Mark Tuitert, vertellen inspirerende verhalen over wat bewegen doet met onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Het volledige programma vindt u op www.vegro.nl/publieksacademie.

Save the date – woensdag 16 mei!
De Publieksacademie over bewegen vindt plaats op woensdagavond 16 mei, in De Balie te Amsterdam, gelegen op het Kleine-Gartmanplantsoen 10. Deelnemen aan deze avond is geheel kosteloos. Wij adviseren u om zich alvast in te schrijven via het registratieformulier onderaan deze pagina. Voor deze avond is namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe groter de kans op een plek.

Het belang van bewegen voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Bij Vegro vinden we het heel belangrijk dat iedereen kan bewegen. Wij willen laten zien dat iedereen kan bewegen, ongeacht leeftijd en gezondheid. Daarom is bewegen het thema van onze tweede Publieksacademie.

De tweede Publieksacademie
Na het succes van de eerste Vegro Publieksacademie met als thema Slapen, vindt op 16 mei de tweede Publieksacademie plaats over bewegen. Meld u nu aan via: www.vegro.nl/publieksacademie. Het inschrijfformulier vindt u onderaan die website.

8.1
778 Thuiswinkel reviews

Uitstekende site. Komen hun afspraken na.

Frits 22-5-2018 12:02:34 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)