Laatste vacatures

 • Medewerker Hulpmiddelenbeheer - Katwijk ZH
  woensdag 10 april 2019
  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Hulpmiddelenbeheer. Ben jij diegene die we zoeken?
  Lees verder
 • Medewerker Thuiszorgwinkel - Lisse
  zondag 07 april 2019
  Wij zoeken een medewerker thuiszorgwinkel die voor minimaal 24-32 uur per week het Expertisecentrum Hulpmiddelen in Lisse wil komen versterken
  Lees verder
 • Medewerker technische dienst
  donderdag 04 april 2019
  Voor de afdeling Service en Onderhoud zijn wij op zoek naar een Medewerker technische dienst voor 40 uur per week.  
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Planner - Lisse

vrijdag 1 juni 2018
Standplaats / regio
Lisse

Uren per week
40 uur

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Planning (o.b.v. veertig uur) die het heerlijk vindt om te acteren in een planners functie waarbij het efficiënt en effectief plannen van ritten centraal staat. Als enige leverancier in onze markt werken wij met bezorgtijden. Dit levert uitdagende vraagstukken op die vragen om een andere aanpak dan je wellicht gewend bent. Als specialist op dit gebied zorg je samen met je collega’s dat deze vraagstukken opgelost worden en dat de chauffeurs op pad kunnen. Dit doe je in wisselende diensten (ook in de avonden en weekenden). Naast het verzorgen van een dagelijkse planning geef jij ook adviezen op basis van rapportages en overzichten inzake de aanschaf en het (her)verdelen van voertuigen over de 5 locaties in Nederland. Belangrijk is dat je goed met collega’s op kan schieten en makkelijk contact legt, als planner werk je nauw samen met de klantenservice die de opdrachten aanneemt en verwerkt, de logistieke centra die de opdrachten uitvoeren en andere afdelingen binnen Vegro die gebruik maken van de logistieke diensten. Samenwerken zit daarom in je bloed en je bent een echte teamspeler die zijn of haar rol hierin weet te vertolken. Wij denken in oplossingen en de planner vertaalt dit naar besluiten die dagelijks genomen moeten worden. Samen met het team zorg je ervoor dat de vrachtwagens niet stil staan.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal mbo-werk-, en denkniveau en hebt daarnaast 2 à 3 jaar ervaring in het voeren van een logistieke planning en bent zo snel mogelijk beschikbaar. Niet minder belangrijk: je bent klantgericht! Je hebt een commerciële instelling en dit is ook terug te zien in jouw manier van werken. Je bent flexibel inzetbaar om je kwaliteiten in te zetten bij Vegro, maar ook daarbuiten ben je natuurlijk ambassadeur voor Vegro.

En Vegro?

Je hebt al kunnen lezen wie we zijn, maar we doen niet alleen veel voor de klant, maar ook voor onze medewerkers. Zo krijg je natuurlijk maandelijks je salaris en hebben we volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Zo hebben we geweldige interne trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in.

En nu actie!

Word je heel blij van het lezen van deze vacature, spring je nu een gat in de lucht omdat je deze functie wilt vervullen. Schrijf een geweldige motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met afdeling P&O.

Elke sollicitatie nemen wij zorgvuldig in behandeling. Indien wij je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen vier weken na ontvangst van de sollicitatie contact met je op. Wanneer er geen contact met je is opgenomen, kun je ervan uitgaan dat wij je niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten