Pieter van Foreest


Welkom bij Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel!

Pieter van Foreest en Vegro zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van hulpmiddelenverstrekking.
Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Vegro is al sinds 1985 de specialist in hulpmiddelen en biedt u een breed assortiment hulpmiddelen. Denk hierbij aan rollators, rolstoelen en scootmobielen, maar ook weegschalen, braces, borstkolven en andere handige hulpmiddelen.

Vanuit dit oogpunt zijn beide organisaties een samenwerking aangegaan en vanuit deze samenwerking zijn inmiddels twee Pieter van Foreest winkels geopend.

Bij de winkels kan een ieder terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. De winkels hebben een breed assortiment. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen. Uniek is dat men bij de winkel ook terecht kan voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn bij Pieter van Foreest.
Voor vragen over hulpmiddelen  verwijzen wij u graag door naar één van de winkels of het gratis telefoonnummer 0800 – 2 88 77 66.

Winkel Delft
Papsouwselaan 474

Winkel Naaldwijk
Middel Broekweg 2a

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag    9.00-17.30 uur
Zaterdag                         10.00-16.00 uur  

Lees meer over Pieter van Foreest op de website.
www.pietervanforeest.nl

Als lid van Pieter van Foreest profiteert u van diverse kortingen in de Thuiszorgwinkels. De 10% korting die u normaal in de winkels ontvangt op het verkoop- en verhuurassortiment zijn ook geldig in de Vegro webwinkel. Vul hiervoor de onderstaande kortingscode in bij het betaalproces.

Uw kortingscode: Pieter2019
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten