Filters

Pieter van Foreest


Welkom bij Pieter van Foreest thuiszorgwinkel!

Pieter van Foreest en Vegro zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van hulpmiddelenverstrekking. Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen, op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn, in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Vegro is al sinds 1985 dé specialist in hulpmiddelen en bied je een breed assortiment hulpmiddelen. Denk hierbij aan rollators, rolstoelen en scootmobielen, maar ook weegschalen, braces, borstkolven en andere handige hulpmiddelen.

Vanuit dit oogpunt zijn beide organisaties een samenwerking aangegaan en vanuit deze samenwerking zijn inmiddels twee Pieter van Foreest winkels geopend.

Bij de winkels kun je terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. De winkels hebben een breed assortiment. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden meegenomen. Uniek is dat je bij de winkel ook terecht kunt voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn.

Voor vragen over hulpmiddelen verwijzen wij jou graag door naar één van de winkels of bel naar 0900 – 288 77 66.

Winkel Delft
Papsouwselaan 474

Winkel Naaldwijk
Middel Broekweg 2a

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur  

Lees meer over Pieter van Foreest op de website: www.pietervanforeest.nl.

Als lid van Pieter van Foreest profiteer je van diverse kortingen in de thuiszorgwinkels. De 10% korting die je normaal in de winkels ontvangt op het koop- en huurassortiment is ook geldig in de Vegro webwinkel. Vul hiervoor onderstaande kortingscode in bij het betaalproces.

Jouw kortingscode: Pieter10
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden