Filters

Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Personenalarmering Wuzzi Alert startpakket
Groen

Groen
Nr. A07356
Het mobiele alarm van Wuzzi Alert ® zorgt ervoor dat je altijd en overal veilig bent. Met slechts één druk op de SOS-knop, weet de ontvanger direct waar jij je bevindt, en kun je met elkaar praten. De alarmapparaatjes werken op basis van een Wuzzi Alert ® abonnement en behoeven geen installatie.
Prijs
€ 123,00
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Personenalarmering Wuzzi Alert startpakket
Groen
Nr. A07356
€ 123,00
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro

Retourtijd

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Het mobiele alarm van Wuzzi Alert® zorgt ervoor dat je altijd en overal veilig bent. Met slechts één druk op de SOS-knop, weet de ontvanger direct waar jij je bevindt, en kun je met elkaar praten. De alarmapparaatjes werken op basis van een Wuzzi Alert® abonnement en behoeven geen installatie. Na het opladen is het mobiele alarm direct klaar voor gebruik. Hierdoor kun je zowel binnen en buiten in heel Nederland en alle andere EU-landen alarmeren. Zo wordt je bewegingsvrijheid een stuk groter!

Alarmapparaatje Pebbles
Wuzzi Alert® biedt diverse type mobiele alarmapparaatjes aan, zoals de handzame Pebbles. De Pebbles wordt geleverd inclusief handig oplaadstation. Dit kleine en lichtgewicht alarmapparaatje - weegt slechts 35 gram - is het meest gebruikte apparaatje. En is naast zwart verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren zoals blauw, groen en roze. Het gemak zit vooral in de duidelijke SOS-knop. Deze dient in geval van nood kort ingedrukt te worden, totdat de Pebbles trilt en piept. Natuurlijk kan er ook via de Pebbles in geval van nood met één van de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden. De Pebbles is straalwaterdicht, en kan daarom ook mee onder de douche.

Wuzzi Alert® abonnement
De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® werken op basis van een abonnement. Bij Wuzzi Alert® kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Namelijk een Wuzzi Alert® Sociaal- of een Professioneel abonnement. Je kunt beide abonnementen maandelijks opzeggen, of omzetten in de andere abonnementsvorm.

Wuzzi Alert® Sociaal abonnement € 8,95 per maand
Bij een Sociaal abonnement worden bij een SOS-alarm je contactpersonen (dit zijn meestal jouw familie, buren of mantelzorgers) één-voor-één afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je positie bekend en kan je met elkaar praten. De kosten voor dit abonnement zijn € 8,95 per maand, en € 0,18 per minuut voor een SOS-alarmeringsgesprek.

Wuzzi Alert® adviseert minimaal twee contactpersonen aan je alarmeringslijst van dit abonnement toe te voegen. Het aantal contactpersonen dat je kunt toevoegen is onbeperkt. Elk contactpersoon waarvan je het mailadres opgeeft kan met de beveiligde inloggegevens toegang krijgen tot 'Mijn Wuzzi' en zo eenvoudig gegevens inzien en/of wijzigen.

Wuzzi Alert® Professioneel abonnement € 13,95 per maand
Bij een Professioneel abonnement krijg je bij een SOS-alarm direct contact met de centralist van de alarmcentrale van Wuzzi Alert®. Die in geval van een levensbedreigende situatie direct 112 voor je zal inschakelen en één van je contactpersonen informeert. Bij een niet levensbedreigende situatie zal de centralist je contactpersonen één-voor-één afbellen. De kosten voor dit abonnement zijn € 13,95 per maand, en € 0,18 per minuut voor een SOS-alarmeringsgesprek.

Wuzzi Alert® adviseert minimaal twee contactpersonen aan je alarmeringslijst van dit abonnement toe te voegen. Het aantal contactpersonen dat je kunt toevoegen is onbeperkt. Elk contactpersoon waarvan je het mailadres opgeeft kan met de beveiligde inloggegevens toegang krijgen tot 'Mijn Wuzzi' en zo eenvoudig gegevens inzien en/of wijzigen.

Vindbaar en veilige zone
Wanneer bijvoorbeeld kinderen, mensen met een handicap of dementie een Wuzzi Alert® alarm bij zich dragen, hebben ze alle bewegingsvrijheid, terwijl ze wel vindbaar zijn voor hun naasten of verzorgers. Dankzij de gps-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes is hun locatie eenvoudig te monitoren via de 'Mijn Wuzzi' app. Ook kan er een veilige zone ingesteld worden. Denk hierbij aan een zone van de leefomgeving of een vaste wandel- of fietsroute. Wanneer de veilige zone verlaten wordt, worden de contactpersonen één-voor-één afgebeld met de melding dat de veilige zone verlaten is en op welke locatie.

Mijn Wuzzi app
Via de 'Mijn Wuzzi' app of door in te loggen in het klantenportaal 'Mijn Wuzzi', kunnen zowel jij als jouw contactpersonen – mits ze deze bevoegdheid hebben gekregen – eenvoudig jouw gegevens inzien en wijzigen. Zo kunnen zij zien of de dienstverlening verbonden is en hoe vol de batterij van het alarmapparaatje nog is. En kunnen zaken als contactpersonen toevoegen of verwijderen, het aanpassen van de belvolgorde, het aanmaken van een veilige zone en het wijzigen van de adresgegevens, eenvoudig zelf in 'Mijn Wuzzi' worden geregeld.
 
Zowel de app als het online klantenportaal 'Mijn Wuzzi' beschikken over een 'Help' menu, waarin het gebruik van 'Mijn Wuzzi' wordt uitgelegd. Tevens geeft dit 'Help' menu antwoord op de meest gestelde vragen. De app 'Mijn Wuzzi' is zowel voor iOS als Android beschikbaar.
 
Wuzzi Alert® Klantenservice
Wuzzi Alert® beschikt over een uitstekende klantenservice, waar je voor al jouw vragen en/of opmerkingen terecht kunt. De Wuzzi Alert® Klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur, en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur telefonisch op +31 (0)88 – 800 77 88. Mailen kan natuurlijk ook naar info@wuzzialert.nl, je ontvangt dan uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie.
Lees meer
Plus- en minpunten
Gebruiksvriendelijkste en goedkoopste mobiele alarm van Nederland
Met één druk op de knop in contact met jouw contactpersonen of alarmcentrale
Mogelijkheid om op afstand met elkaar te praten
Gps met nauwkeurige positiebepaling
Keuze uit twee abonnementen: sociaal of professioneel
Abonnement is maandelijks opzegbaar
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Specificaties
Specificaties
Alarm
Alarmtoets
Breedte 4,4 cm
Dikte 1,6 cm
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Gebruiksduur 5-7 dagen
Gewicht 35 gram
GPS
Hoogte 6,1 cm
Inclusief Oplaadstation
Inclusief Halskoord
Kleur Groen
Merk Wuzzi
Waterdicht
Productgroep Wuzzi alert
Lees meer
Beoordelingen (1)
Beoordelingen (1)
 • Weggegooid geld.
  Mijn moeder had een wuzzi. Die moet af en toe op de lader. Helaas lukte haar dat niet altijd goed, dan stond de wuzzi er wel in maar laadde toch niet op. Laadled te onopvallend. Een ander probleem bleek dat toen de wuzzi op de lader stond en zij uit haar bed gevallen was: toen was de wuzzi onbereikbaar. De oplossing die de zorg aandroeg: 's nachts omhouden werkte ook niet. Onbedoeld werd de wuzzi geactiveerd. En moest de zorg hun bed uit. Kortom, niet echt geschikt voor waar je hem voor aanschaft. En al met al duur abonnement terwijl je niet eens een waarschuwing krijgt dat de wuzzi leeg is.
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor jou
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaar
  Snelle levering
  Winkels door heel Nederland
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
  Nieuwsbrief
  Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
  Laden
  Laden
  // Progress for freeshipping