Indoorrollator SALJOL Page (incl. dienblad)

mt M wit
Nr. A11946
De SALJOL Page is een 2-in-1 loophulpmiddel voor binnenshuis gebruik, en daarmee zeer innovatief. Ten eerste functioneert de Page als binnenshuis ‘indoor’  rollator, met zijn sterke remmen, smalle breedte en voldoende stabiliteit om uzelf omhoog te trekken vanaf bijvoorbeeld de bank of het toilet.
Prijs
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0900 - 2 88 77 66.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
De SALJOL Page is een 2-in-1 loophulpmiddel voor binnenshuis gebruik, en daarmee zeer innovatief. Ten eerste functioneert de Page als binnenshuis ‘indoor’  rollator, met zijn sterke remmen, smalle breedte en voldoende stabiliteit om uzelf omhoog te trekken vanaf bijvoorbeeld de bank of het toilet. Daarnaast kunt u de Page - dankzij het houten zitje én de vier kleine zwenkwielen - gebruiken als trippelstoel. Ideaal, om uzelf binnenshuis ‘trippelend’ voor te bewegen. Kortom, de SALJOL Page biedt u thuis veel ondersteuning.

Remmen
De SALJOL Page is voorzien van twee remmen: een handrem (2 stuks) en een parkeerrem. De twee handremmen zitten op de duwbeugel. De kabels zijn mooi weggewerkt, zodat u nooit ergens aan blijft haken/hangen. Door hierin te knijpen remt de rollator af, op de twee achterwielen. Ook dit is mooi weggewerkt, in het frame. De tweede rem - de parkeerrem (een clipje bij het handvat) - komt goed van pas als u de SALJOL Page gebruikt om veilig te gaan zitten of om op te staan. Desgewenst kunt u ook de voetrem (op beide achterwielen) gebruiken, te bedienen middels uw voet.

Overal te gebruiken
Waar u binnenshuis ook naartoe gaat de SALJOL Page is overal goed te gebruiken. De badkamer, het toilet, de keuken, het terras etc. het maakt allemaal niets uit. Zelfs in de badkamer gaat dit loophulpmiddel over de meeste wastafels heen, dat resulteert in meer stabiliteit. Dit dankzij het slimme ontwerp: stabiel, smal en bijzonder sterk. Indien u de SALJOL Page als trippelstoel gebruikt zit u zeer stabiel, en kunt u zich met uw voeten makkelijk voortbewegen. En dat zonder veel wrijving, wat te danken is aan de kleine harde wielen.

De SALJOL Page kan ook gebruikt worden als zitje, om ermee bijvoorbeeld aan tafel te zitten. Het frame geeft hierbij het nodige steuntje in de rug, en de armleuningen voor steun aan uw armen.

Geleverd inclusief dienblad, belastbaar tot 20 kg. Dit blad is speciaal ontworpen voor de SALJOL Page, en kan stevig op het frame bevestigd worden.
Lees meer
Specificaties
Specificaties
Breedte 56 cm
Diepte 51 cm
Draaicirkel 66 cm
Periode fabrieksgarantie 2 jaar
Gewicht 9,7 kg
Hoogte 86 cm
Inclusief Dienblad
Indicatie Verminderde mobiliteit
Indicatie Evenwichtsstoornissen
Kleur Wit
Lengte gebruiker 1,50-1,80 m
Maat M
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Gebruik Binnen
Merk Page
Uitvoering Trippelfunctie
Zitbreedte 51 cm
Zithoogte 55 cm
Productgroep Binnenrollators
Lees meer
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten