Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Ouderen tablet Dagwijzer abonnement vrij 10 inch Nr. A17225

Prijs
€ 399,00
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Ouderen tablet Dagwijzer abonnement vrij
Nr. A17225
€ 399,00
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Ook interessant voor jou
Omschrijving
De Dagwijzer voor structuur, tijdsbesef en verbinding
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. De Dagwijzer helpt om dit samen mogelijk te maken, waarbij ritme, tijdsbesef en verbinding voorop staan. Dit scherm is namelijk een agenda, klok en communicatiemiddel in één. Met een blik op de Dagwijzer weet je precies waar je aan toe bent.

Voor wie?
De Dagwijzer is er niet alleen voor de zorggebruikers, maar ook voor zorgverleners. De Dagwijzer biedt een helpende hand die zorgverleners ontzorgt en ondersteunt. Dit zorgt voor meer ritme, tijdsbesef en zelfredzaamheid voor de zorggebruiker, en minder zorgen voor de omgeving.

Hoe werkt het?
Het makkelijk werkende aanraakscherm van de Dagwijzer helpt je door de dag heen. Met handige informatie over alle afspraken en taken die gepland staan weet je met een blik op het scherm direct waar je aan toe bent. Daarnaast zijn dierbaren altijd dichtbij: de Dagwijzer helpt jou om op makkelijke manier een beeldbelverbinding tot stand te brengen. Handig in geval van nood, maar ook om gewoon even bij te kletsen. Zo blijf je gemakkelijk met al je dierbaren verbonden.

BeheerApp
Het scherm van de Dagwijzer is makkelijk in gebruik. Niet alleen voor de zorggebruiker zelf, maar ook voor de omgeving. Zorgverleners kunnen toegang krijgen tot de online omgeving via de Dagwijzer beheerapp. Hier kunnen taken, berichten en foto’s naar de Dagwijzer worden verstuurd. De gebruiker ontvangt direct een melding van nieuwe taken, berichten of foto’s.

Persoonlijk en flexibel
Iedereen is anders, dus waarom zou één Dagwijzer voor iedereen werken? Ervaring met technologie en behoeftes verschillen per persoon en kunnen na verloop van tijd veranderen. Iedere Dagwijzer is daarom persoonlijk afgesteld en beweegt mee met de behoeftes van de zorggebruiker. Door deze flexibiliteit ondersteunt de Dagwijzer daar waar dit het meeste nodig is en bieden we zorg op maat. Technologie die zich aanpast aan de gebruiker, in plaats van andersom.
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden