Filters
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Ouderen tablet Dagwijzer
10 inch

10 inch
Nr. A17225
De Dagwijzer voor structuur, tijdsbesef en verbinding Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. De Dagwijzer helpt om dit samen mogelijk te maken, waarbij ritme, tijdsbesef en verbinding voorop staan. Dit scherm is namelijk een agenda, klok en communicatiemiddel in één. Met een
Prijs
€ 399,00
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Ouderen tablet Dagwijzer
10 inch
Nr. A17225
€ 399,00
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro

Retourtijd

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
De Dagwijzer voor structuur, tijdsbesef en verbinding
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. De Dagwijzer helpt om dit samen mogelijk te maken, waarbij ritme, tijdsbesef en verbinding voorop staan. Dit scherm is namelijk een agenda, klok en communicatiemiddel in één. Met een blik op de Dagwijzer weet je precies waar je aan toe bent.

Voor wie?
De Dagwijzer is er niet alleen voor de zorggebruikers, maar ook voor zorgverleners. De Dagwijzer biedt een helpende hand die zorgverleners ontzorgt en ondersteunt. Dit zorgt voor meer ritme, tijdsbesef en zelfredzaamheid voor de zorggebruiker, en minder zorgen voor de omgeving.

Hoe werkt het?
Het makkelijk werkende aanraakscherm van de Dagwijzer helpt je door de dag heen. Met handige informatie over alle afspraken en taken die gepland staan weet je met een blik op het scherm direct waar je aan toe bent. Daarnaast zijn dierbaren altijd dichtbij: de Dagwijzer helpt jou om op makkelijke manier een beeldbelverbinding tot stand te brengen. Handig in geval van nood, maar ook om gewoon even bij te kletsen. Zo blijf je gemakkelijk met al je dierbaren verbonden.

BeheerApp
Het scherm van de Dagwijzer is makkelijk in gebruik. Niet alleen voor de zorggebruiker zelf, maar ook voor de omgeving. Zorgverleners kunnen toegang krijgen tot de online omgeving via de Dagwijzer beheerapp. Hier kunnen taken, berichten en foto’s naar de Dagwijzer worden verstuurd. De gebruiker ontvangt direct een melding van nieuwe taken, berichten of foto’s.

Persoonlijk en flexibel
Iedereen is anders, dus waarom zou één Dagwijzer voor iedereen werken? Ervaring met technologie en behoeftes verschillen per persoon en kunnen na verloop van tijd veranderen. Iedere Dagwijzer is daarom persoonlijk afgesteld en beweegt mee met de behoeftes van de zorggebruiker. Door deze flexibiliteit ondersteunt de Dagwijzer daar waar dit het meeste nodig is en bieden we zorg op maat. Technologie die zich aanpast aan de gebruiker, in plaats van andersom.
Lees meer
Specificaties
Specificaties
Web Sort Order 0
Lees meer
Beoordelingen (0)
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Ook interessant voor jou
    Nieuwsbrief
    Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
    Laden
    Laden