Opening Zorgwinkel Voorschoten

maandag 29 oktober 2012

Vanaf vandaag, 29 oktober, is Zorgwinkel Voorschoten geopend in ’t Hofflants Huys aan De Zeven Provinciën 68. De vestiging aan de Bachlaan 21 in Voorschoten, is sinds 21 september gesloten. Dit in verband met de verbouwing van Florence verzorgingshuis Adegeest, waarin de winkel was gevestigd.

De Zorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en wellness artikelen. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunnen inwoners van Voorschoten in de winkel advies krijgen over gezondheid en zorg. De Zorgwinkel biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten als een massagekussen, weegschaal, etc.

De Zorgwinkel in ’t Hofflants Huys is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie kan men terecht bij Florence, 070 – 41 31 000 of www.florence.nl.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)