Opening Thuiszorgwinkel Tilburg groot succes!

woensdag 05 september 2012
Opening Thuiszorgwinkel Tilburg groot succes!

Op zaterdag 1 september heeft de feestelijke opening van de 50ste Thuiszorgwinkel plaatsgevonden. In Tilburg werd de Thuiszorgwinkel officieel geopend door Marjo Frenk, wethouder Zorg en Welzijn en Karel Jonker, directeur Vegro.
De dag telde velen bezoekers, die diversen metingen konden laten verrichten. Zo konden de bloeddruk en het vetpercentage opgemeten worden. Kon men een voetscan laten uitvoeren door Livit Orthopedie en was ‘De opticien aan huis’ aanwezig. Om het feestelijke geheel af te maken werd er koffie, gebak en champagne geserveerd en kregen de bezoekers een leuke goodiebag. Al met al mag gesproken worden van een succesvolle opening en een goed startschot voor de nieuwe locatie.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment artikelen voor iedere leeftijd.

Waar?
Thuiszorgwinkel Tilburg
Julianaparkt 26-27

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)