Opening Florence Gezondheid en Zorgwinkel

maandag 24 juni 2013

Zorgaanbieder Florence opent op 28 juni 2013 een Gezondheid en Zorgwinkel aan de Steenvoordelaan 388 in Rijswijk. Deze winkel is een initiatief van Florence en Vegro Verpleegartikelen. De Gezondheid en Zorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Uniek aan de Gezondheid en Zorgwinkel is dat u op één adres een compleet pakket aan zorg en diensten kunt afnemen. De medewerkers van de Zorgwinkel helpen u met het vinden van de gewenste zorg of service. Of het nu huishoudelijke hulp, een warme maaltijd, intensieve revalidatie, particuliere thuiszorg of personenalarmering betreft, bij de Zorgwinkel wordt u altijd geholpen. Daarnaast kunt u in de Zorgwinkel terecht voor gratis uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen en producten op gebied van gezondheid, bewegen en kinderen van Vegro. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen.

Tijdens de officiële opening op vrijdag 28 juni 2013 van 11.00 uur tot 15.00 uur kunt u meedoen aan diverse activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een hoofdmassage krijgen, uw beendoorbloeding laten doormeten of een scootmobieldemonstratie bijwonen. Daarnaast ontvangt u een goodie bag en maakt u kans op leuke prijzen.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)