Op pad met een scootmobiel

vrijdag 09 juni 2017

Wanneer u minder mobiel wordt, kan het een hele opgave zijn om de deur uit te gaan. Boodschappen doen wordt lastiger of een rondje lopen in het park zit er niet meer in. Met een scootmobiel krijgt u deze vrijheid terug. Er zijn verschillende soorten scootmobielen. Wij hebben deze voor u allemaal op een rijtje gezet.

Opvouwbare scootmobiel: Het grootste voordeel van de opvouwbare scootmobiel is dat deze heel gemakkelijk te demonteren is. Dit geheel zonder het gebruik van gereedschap. De opvouwbare scootmobiel bestaat uit compacte losse delen, waardoor deze te vervoeren is in de kofferbak van de auto. U kunt de scootmobiel altijd meenemen! Voorbeelden van opvouwbare scootmobielen zijn de Colibri en 2GOability Zoom 3.

4-wiel scootmobiel: Een 4-wiel scootmobiel heeft, zoals de naam het al zegt, vier wielen. Eén van de belangrijkste voordelen van een vierwiel scootmobiel is dat de kans op omvallen nihil is waardoor u met een veilig gevoel van de scootmobiel gebruik kunt maken. Deze scootmobiel kan vaak hogere snelheden bereiken wanneer dat wenselijk is. Voorbeelden van vierwiel scootmobielen zijn de Leo en Breeze C4.

3-wiel scootmobiel: De 3-wiel scootmobiel heeft één wiel voor en twee wielen achter. Doordat er maar één wiel aan de voorkant zit, heeft u extra veel beenruimte voor. Het grootste voordeel van de 3-wiel scootmobiel is dat deze heel eenvoudig te besturen en te manoeuvreren is. Wanneer u boodschappen wilt doen met de scootmobiel, is de 3-wiel scootmobiel ideaal. Voorbeelden van driewiel scootmobielen zijn Excel Galaxy Plus 3 en Breeze C3.

Alle scootmobielen worden gratis door ons gekwalificeerd personeel afgeleverd en op maat afgesteld.

Wilt u uitgebreid advies krijgen of een scootmobiel testen in uw eigen omgeving? Maak dan een afspraak met onze Woonconsulent. Zij komen geheel vrijblijvend bij u langs. Heeft u een hele andere vraag? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Neem gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)