Filters

Onze zorgwinkels, uitleenpunten en servicepunten

Vegro heeft zorgwinkels door het hele land. Onze deskundige winkelmedewerkers beschikken over uitgebreide kennis en kunnen je adviseren over alle hulpmiddelen. Deze kun je bij ons lenen, huren en kopen.  Alle winkels beschikken over showrooms en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking. Indien wij producten moeten aanmeten of persoonlijk afstemmen, gebeurt dit aan huis. Er zijn geen toiletten voor mensen met een beperking aanwezig.

Daarnaast heeft Vegro uitleenpunten en servicepunten. Uitleenpunten bevinden zich in bijvoorbeeld ziekenhuizen, gezondheidscentra en apotheken. Hier kun je terecht voor het lenen en huren van onze hulpmiddelen. Niet alle uitleenpunten hebben ons volledige leen- en huur assortiment. Bekijk daarom goed wat je nodig hebt en neem eventueel contact op met onze medewerkers.

In een servicepunt bieden wij hulp bij het plaatsen van uitleenbestellingen, en verkoop van hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen. Er zijn zowel bemande servicepunten (hulp van medewerker), als onbemande servicepunten (bestellen via zuil).
Onze type winkels

Zorgwinkels

Vegro heeft zorgwinkels door het hele land. Deze winkels beschikken over een uitgebreide service en kunnen je adviseren over alle hulpmiddelen. Die je bij ons kunt kopen, lenen en huren. Alle winkels beschikken over showrooms en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking.

Uitleenpunten

Bij onze uitleenpunten kun je terecht voor het lenen en huren van hulpmiddelen. Deze uitleenpunten bevinden zich vaak bij de spoedeisende hulp, huisartsenposten, apotheken of zelfstandige thuiszorgwinkels. Je kunt bij deze uitleenpunten kleine artikelen (die in de auto passen) ophalen en inleveren. Er is fysieke voorraad aanwezig, maar niet alle uitleenpunten hebben het volledige leen-en huur assortiment.

Servicepunten

In een servicepunt bieden wij hulp bij het plaatsen van uitleenbestellingen, en verkoop van hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen. Er zijn servicepunten waar medewerkers aanwezig zijn om je te helpen met jouw bestelling (bemand). Er zijn ook servicepunten waar alleen een bestelzuil aanwezig is en jij zelf de bestelling kunt plaatsen (onbemand).

Onze locaties per provincie

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden