Filters

Vierstroom thuiszorgwinkel Capelle a/d IJssel Rivierweg

Let op: deze winkel is gesloten. 

Maandag 18 september openden wij een nieuwe zorgwinkel in Capelle aan den IJssel, aan De Linie 3A. Of bestel de (zorg)hulpmiddelen makkelijk, snel en veilig online.


Onze diensten

Het assortiment

Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën.

Wil je weten of een artikel in de winkel op voorraad is? Neem dan contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Over onze zorgwinkel

  • Toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen
  • Aan de buitenkant van winkelcentrum De Koperwiek
  • Parkeren kan bij de parkeerplaats van het winkelcentrum Koperwiek
  • Circa 3 minuten lopen vanaf de bushalte 

Hulpmiddelen voor dementie Vegro 

Vegro heeft een breed aanbod aan communicatiehulpmiddelen, die ouderen helpen langer zelfstandig thuis te wonen. Zo bieden wij een mobiel alarm die zorgt ervoor dat je altijd en overal veilig bent. Met slechts één druk op de SOS-knop, weet de ontvanger direct waar jij je bevindt, en kun je met elkaar praten. Dit is een zeer handig hulpmiddel voor dementerende ouderen die verdwaalt kunnen raken. 

Vitaal blijven? Vegro Capelle a/d IJssel

Bewegen houdt de spieren en gewrichten soepel, vergroot het uithoudingsvermogen, helpt om op gewicht te blijven en verkleint de kans op ziektes, zoals hart- en vaatziekten. In de categorie Fitness & therapie artikelen vind je diverse hulpmiddelen en apparaten waarmee je kunt werken aan jouw conditie, of spieren kunt trainen en verstevigen.

Vegro Capelle aan den IJssel Koperwiek

Vegro wil je graag helpen met de juiste hulpmiddelen om met gemak en plezier zelfstandig thuis te blijven wonen. Een valongeval is de belangrijkste oorzaak van letsel bij ouderen. Met het langer thuis wonen is het ook belangrijk om preventief de juiste hulpmiddelen aan te schaffen. In de thuiszorgwinkel bieden wij je alle hulpmiddelen die je nodig hebt. Bekijk alle hulpmiddelen voor ouderen

Scootmobiel huren Capelle a/d IJssel

Huur een scootmobiel bij Vegro en ga lekker eropuit! Bel 0900 - 288 77 66 om een scootmobiel te huren en vraag naar de voorwaarden. 

Kom langs in Capelle a/d IJssel

  • Bezoekadres
  • Rivierweg 178
  • 2903 AN Capelle a/d IJssel

Contact

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden