Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Ondersteek slof Nr. 20310

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Ondersteek slof
Nr. 20310
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Ondersteek slof* is een waardevol hulpmiddel, vooral handig wanneer mobiliteit beperkt is en het niet mogelijk is om uit bed te komen voor persoonlijke behoeften. Dit komt vaak voor bij mensen die bedlegerig zijn door ziekte, letsel of herstel na een operatie. Naast praktische ondersteuning draagt het gebruik van een slof-ondersteek bij aan het behoud van waardigheid en comfort van de gebruiker in dergelijke situaties. Het product kan specifiek worden gebruikt voor het opvangen van de placenta tijdens de bevalling.

Zowel het buik- als slofmodel van de ondersteek is doorgaans vervaardigd van duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, wat bijdraagt aan hygiëne en onderhoudsgemak. Hierdoor is de ondersteek een veelzijdig en essentieel hulpmiddel in verschillende zorgsituaties, zowel thuis als in klinische omgevingen.

Voor wie?

Dit product is ontworpen om uitgeleend te worden aan mensen die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn om uit bed te komen voor hun persoonlijke behoeften. Dit kan voorkomen als gevolg van diverse omstandigheden, zoals postoperatieve zorg, ziekte, letsel, of andere gezondheidsgerelateerde beperkingen.

Hoe werkt deze ondersteek slof?

Een ondersteek lenen is aan te raden voor mensen die niet mobiel genoeg zijn om naar het toilet te gaan. Het wordt onder het bekken geplaatst om urine of ontlasting op te vangen. Na gebruik kan de emmer worden verwijderd en geleegd in het toilet. Raadpleeg voor gebruik de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

Een ondersteek slof lenen is voor kortdurend gebruik en is kosteloos, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van deze ondersteek is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging en installatie

Vegro organiseert de bezorging van de ondersteek slof, met zorg en efficiëntie. Ons toegewijde bezorgteam verzorgt een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Productgroep Leen ondersteken
Web Sort Order 780
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden