Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Ondersteek buik Nr. 20300

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Ondersteek buik
Nr. 20300
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Ondersteek buik* is een waardevol hulpmiddel dat met name van pas komt wanneer mobiliteit beperkt is, en het niet mogelijk is om uit bed te komen voor het uitvoeren van persoonlijke behoeften. Dit kan voorkomen bij mensen die bedlegerig zijn door ziekte, letsel of herstel na een operatie. Het gebruik van een ondersteek biedt niet alleen praktische ondersteuning, maar draagt ook bij aan het behoud van de waardigheid en het comfort van de gebruiker in dergelijke situaties. Tijdens de bevalling kan het product specifiek worden gebruikt voor het opvangen van de placenta.

Zowel het buik- als slofmodel van de ondersteek is doorgaans vervaardigd van duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, wat bijdraagt aan hygiëne en onderhoudsgemak. Dit maakt de ondersteek een veelzijdig en essentieel hulpmiddel in verschillende zorgsituaties, zowel in de thuissituatie als in klinische omgevingen. Het zorgvuldige ontwerp van de ondersteek benadrukt functionaliteit, gebruiksgemak en respect voor de behoeften van de gebruiker.

Een ondersteek is verkrijgbaar als buik- en slofmodel.

Voor wie?

Het product is ontworpen en bedoeld voor mensen die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn om uit bed te komen voor het doen van hun persoonlijke behoeften. Dit kan het gevolg zijn van verschillende omstandigheden, zoals ziekte, letsel, postoperatieve zorg of andere gezondheidsgerelateerde beperkingen die de mobiliteit verminderen.

Hoe werkt deze ondersteek buik?

Het gebruik van de ondersteek vereist zorgvuldige aandacht en naleving van hygiënische praktijken. De plaatsing onder het onderlichaam van de gebruiker, zorgvuldige reiniging na gebruik en het hanteren van hygiënische praktijken zijn essentiële stappen bij het gebruik van de ondersteek. Raadpleeg voor gebruik de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

Deze ondersteek is ontworpen voor kortstondig gebruik en kan kosteloos worden geleend, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van deze ondersteek is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De gratis bezorging van de ondersteek, inclusief emmer en deksel, wordt zorgvuldig en efficiënt georganiseerd door Vegro. Ons toegewijde bezorgteam zorgt voor een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Productgroep Leen ondersteken
Web Sort Order 880
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden