Officiële opening Zorgboulevard Enschede groot succes!

donderdag 17 januari 2013

Op zaterdag 12 januari heeft de feestelijke opening van de Zorgboulevard Enschede plaatsgevonden. In Enschede werd de Thuiszorgwinkel officieel geopend door Winkelleider Joanne Nep en Karel Jonker, directeur Vegro. 
De dag telde velen bezoekers, die diversen metingen konden laten verrichten. Zo konden de bloeddruk, bloedsuiker en vetpercentage opgemeten worden. Kon men een voetscan laten uitvoeren door Schutrups en was apetito aanwezig om klanten te informeren over de maaltijden aan huis. Ook was Livio aanwezig om klanten te informeren over de diensten die zij aanbieden. Om het feestelijke geheel af te maken werd er koffie, gebak en champagne geserveerd en kregen de bezoekers een leuke goodiebag. Al met al mag gesproken worden van een succesvolle opening en een goed startschot voor de nieuwe locatie.

In de Zorgboulevard kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment artikelen voor iedere leeftijd.

Waar?
Zorgboulevard Enschede
Boulevard 1945 335
7511 AD Enschede

8.4
615 Thuiswinkel reviews

Prima bedrijf snel en netjes geregeld. Het wordt ook nog thuis bezorgd na een afspraak

With 18-1-2018 22:29:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)