Officiële opening Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel Delft

donderdag 18 februari 2016
Officiële opening Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel Delft

Kom 5 maart a.s. met het hele gezin naar de feestelijke opening van de nieuwe Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel in Delft op zaterdag 5 maart. Om 11.00 uur wordt de nieuwe winkel officieel geopend door de heer Raimond de Prez, wethouder wonen, stedelijke vernieuwing en zorg, mevrouw Diny de Bresser, bestuurder van Pieter van Foreest en de heer Rene Kamerbeek, directeur Vegro.

Op deze feestelijke dag kan men tussen 11.00 en 15.00 uur een geheel gratis gezondheidscheck laten uitvoeren. Zo kan men de bloeddruk, het cholesterol- en vetpercentage en de BMI laten meten, het bloedsuikerspiegel laten prikken en een vatencheck laten uitvoeren. Daarnaast is er een gratis doe-het-zelf gehoortest en worden er productdemonstraties gegeven. Iedereen is uitgenodigd om te proosten op de officiële opening van de nieuwe Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel. Bovendien staat de koffie en thee de gehele dag klaar, natuurlijk met wat lekkers erbij!

Het adres van de nieuwe Thuiszorgwinkel is:
Papsouwselaan 474
2624 EP Delft

In de Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.
 

8.5
564 Thuiswinkel reviews

prima verzorgd en snelle levering

Matina 12-12-2017 11:53:31 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)