Officiële opening nieuwe winkel Leiden

woensdag 14 juni 2017

Bezoek op zaterdag 17 juni de feestelijke opening van onze nieuwe winkel in Leiden! Om 11.00 uur wordt de nieuwe winkel officieel geopend door mevrouw Van Gelderen, wethouder jeugd, zorg en welzijn, de heer Van der Hoorn, bestuurder van ActiVite en de heer Kamerbeek, directeur Vegro.

Op deze feestelijke dag kan men tussen 11.00 en 15.00 uur geheel gratis gezondheidsmetingen laten uitvoeren. Zo kan men de bloeddruk, het vetpercentage en de BMI laten meten. Daarnaast is er een gratis doe-het-zelf gehoortest, geeft men uitleg over de ledenservice van ActiVite en worden er productdemonstraties gegeven. De bezoekers van de winkel maken kans op mooie prijzen, profiteren de gehele dag van 25% korting op het gehele assortiment*, kunnen genieten van heerlijke hapjes van Apetito en er staat een goodiebag klaar. Iedereen is uitgenodigd om te proosten op de officiële opening van de nieuwe winkel welke wij in samenwerking met ActiVite hebben. Bovendien staat de koffie en thee de gehele dag klaar, natuurlijk met wat lekkers erbij!

Het nieuwe adres is:
Kopermolen 3
2317 PA   Leiden

De Kopermolen is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen. De nieuwe winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. Vegro heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn. Denkend aan babyartikelen, bloeddrukmeters, hometrainers, sta-opstoelen, krukken, rolstoelen, etc.
Bij Vegro kan men artikelen huren en kopen op het gebied van zorg en welzijn of gewoon binnenlopen voor advies, informatie en voor het afhalen van uitleenartikelen.

De winkel is ontstaan uit een samenwerking tussen ActiVite en Vegro. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

* alleen geldig op zaterdag 17 juni, m.u.v. scootmobielen, sta-opstoelen en alarmeringen. Niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)