Nu geopend! Thuiszorgwinkel Deventer

dinsdag 03 mei 2011
Nu geopend! Thuiszorgwinkel Deventer

Thuiszorgwinkel Deventer heeft haar deuren geopend. De Thuiszorgwinkel van Vegro in samenwerking met Salland verzekeringen is gevestigd aan Koggeschip 202 in Deventer.

Bij Thuiszorgwinkel Deventer kunt u terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen door ouderdom, blessures of zwangerschap. Thuiszorgwinkel Deventer biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal, etc) behoren tot het brede assortiment.

Salland verzekerden ontvangen in de Thuiszorgwinkel 15% korting op het gehele verkoopassortiment! Ook voor een loophulpmiddel via Salland verzekeringen bent u bij Thuiszorgwinkel Deventer aan het juiste adres.

Het adres van Thuiszorgwinkel Deventer is Koggeschip 202, 7429 BG te Deventer. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het gratis telefoonnummer
0800-2 88 77 66. U kunt ook kijken op www.vegro.info voor meer informatie over producten en winkels.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)